@bulutsuzgece beyler Acil video yollamam gerekiyor. 23 Nisan hazırlıkları için müdür Bekliyor. Bir Yöntem??? Bluetooth ilebaşka bir telefona atmamgerekiyor. @dakamon @Mr.H @bowerxHerkes pimi çekilmiş el bombası gibi bekliyor. MS den yetkili biri çıkıp ertelendi diye çaktırmadan Nisan1 şakası yapsa buradaki herkes patlar ölür.
Güncelleme beklerken buradaki arkadaşlar (![]()
)
@bulutsuzgece beyler Acil video yollamam gerekiyor. 23 Nisan hazırlıkları için müdür Bekliyor. Bir Yöntem??? Bluetooth ilebaşka bir telefona atmamgerekiyor. @dakamon @Mr.H @bowerx
önce ayarlardan Bluetooth aç. Sonra fotoğraflara gir videonun üzerine basılı tut paylaş de ve Bluetooth u seç. O kadar...@bulutsuzgece beyler Acil video yollamam gerekiyor. 23 Nisan hazırlıkları için müdür Bekliyor. Bir Yöntem??? Bluetooth ilebaşka bir telefona atmamgerekiyor. @dakamon @Mr.H @bowerx
Telefondan çekmedim internetten indirmiştim. pc diğer cihazları bulamadı( usb giriş kablolarını bulamadık ) yani sadece müzik+videolar da görünüyor.önce ayarlardan Bluetooth aç. Sonra fotoğraflara gir videonun üzerine basılı tut paylaş de ve Bluetooth u seç. O kadar...
bildiğim kadarıyla telefondaki videos klasöründekiler bluetooth ile gönderilmiyor onu bi şekilde pictures içindeki camera roll klasörüne taşınmanız lazım bluetooth ile atabilmek içinTelefondan çekmedim internetten indirmiştim. pc diğer cihazları bulamadı( usb giriş kablolarını bulamadık ) yani sadece müzik+videolar da görünüyor.
konu buydu. çok teşekkürler varlığından haberdar olup da bulamadığım konu.

kaynak?Windows Phone 8.1 Prewiw 512 Mb ler için Nisan ayında verilmeyecekmiş
1 Nisan
Mesajın altındakaynak?
Windows Phone 8.1 Prewiw 512 Mb ler için Nisan ayında verilmeyecekmiş
1 Nisan
bence iyiydiGüzel ama aynı zamandan iğrenç bir espri yapmışsınız. Yakında millet patlar bu espri tekrar ederse. Dikkatli olun.
Telgrafla gönderildi.

bunu yemedim mesajın altında o kadar boşluk oluncaMicrosoft'tan kötü haber var.
1 NİSAAAAAAAN![]()
Tamam vurmayın![]()

Kötü Haber diye başladığı an anladım saten fake olduğunu. Bu haber gerçek olsa yayınlayana değil okuyana kötü olurMicrosoft'tan kötü haber var.
1 NİSAAAAAAAN![]()
Tamam vurmayın![]()
)Microsoft'tan kötü haber var.

bunu yemedim mesajın altında o kadar boşluk olunca![]()
Kötü Haber diye başladığı an anladım saten fake olduğunu. Bu haber gerçek olsa yayınlayana değil okuyana kötü olur)
Microsoftun böyle şıp diye yazmaz ama iyimiş f12![]()
çok orijinal yapmıştım ya
bunu yemedim mesajın altında o kadar boşluk olunca![]()
Kötü Haber diye başladığı an anladım saten fake olduğunu. Bu haber gerçek olsa yayınlayana değil okuyana kötü olur)
Microsoftun böyle şıp diye yazmaz ama iyimiş f12![]()
çok orijinal yapmıştım ya