Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Herkes pimi çekilmiş el bombası gibi bekliyor. MS den yetkili biri çıkıp ertelendi diye çaktırmadan Nisan1 şakası yapsa buradaki herkes patlar ölür. :kop2:
Güncelleme beklerken buradaki arkadaşlar ( :bira2: :cigara: )

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve ogzhnoTr

ON9

ON9

Üye
Herkes pimi çekilmiş el bombası gibi bekliyor. MS den yetkili biri çıkıp ertelendi diye çaktırmadan Nisan1 şakası yapsa buradaki herkes patlar ölür. :kop2:
Güncelleme beklerken buradaki arkadaşlar ( :bira2: :cigara: )
@bulutsuzgece beyler Acil video yollamam gerekiyor. 23 Nisan hazırlıkları için müdür Bekliyor. Bir Yöntem??? Bluetooth ilebaşka bir telefona atmamgerekiyor. @dakamon @Mr.H @bowerx

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Neden saatleri bir saat ileri geri alıyorlarda günleri bir gün ileri almıyorlar ki, ne güzel şimdi 8.1 i inceliyor olacaktık :hih:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve yunusiyunus
jdmsaint

jdmsaint

Üye
@bulutsuzgece beyler Acil video yollamam gerekiyor. 23 Nisan hazırlıkları için müdür Bekliyor. Bir Yöntem??? Bluetooth ilebaşka bir telefona atmamgerekiyor. @dakamon @Mr.H @bowerx

ne gibi sorun var anlamadım ? Bluetooth görmüyor mu?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
önce ayarlardan Bluetooth aç. Sonra fotoğraflara gir videonun üzerine basılı tut paylaş de ve Bluetooth u seç. O kadar...

ON9

ON9

Üye
önce ayarlardan Bluetooth aç. Sonra fotoğraflara gir videonun üzerine basılı tut paylaş de ve Bluetooth u seç. O kadar...
Telefondan çekmedim internetten indirmiştim. pc diğer cihazları bulamadı( usb giriş kablolarını bulamadık ) yani sadece müzik+videolar da görünüyor.

csH

csH

Üye
Telefondan çekmedim internetten indirmiştim. pc diğer cihazları bulamadı( usb giriş kablolarını bulamadık ) yani sadece müzik+videolar da görünüyor.
bildiğim kadarıyla telefondaki videos klasöründekiler bluetooth ile gönderilmiyor onu bi şekilde pictures içindeki camera roll klasörüne taşınmanız lazım bluetooth ile atabilmek için

respection123

Üye
Windows Phone 8.1 Prewiw 512 Mb ler için Nisan ayında verilmeyecekmiş :(

1 Nisan

• Beğen
Tepkiler: csH, kursat99 ve emz
emz

emz

Üye
Windows Phone 8.1 Prewiw 512 Mb ler için Nisan ayında verilmeyecekmiş :(

1 Nisan

Güzel ama aynı zamandan iğrenç bir espri yapmışsınız. Yakında millet patlar bu espri tekrar ederse. Dikkatli olun.

Telgrafla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Okuyunca inş cnm yha dedim :D

Damacanayla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: respection123
csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: respection123
sekajmer

sekajmer

Üye
Microsoft'tan kötü haber var. :(

1 NİSAAAAAAAN :D :D

Tamam vurmayın :dayak:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve respection123
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Microsoft'tan kötü haber var. :(

1 NİSAAAAAAAN :D :D

Tamam vurmayın :dayak:
Kötü Haber diye başladığı an anladım saten fake olduğunu. Bu haber gerçek olsa yayınlayana değil okuyana kötü olur :))

• Beğen
Tepkiler: csH
sekajmer

sekajmer

Üye
bunu yemedim mesajın altında o kadar boşluk olunca :)

Kötü Haber diye başladığı an anladım saten fake olduğunu. Bu haber gerçek olsa yayınlayana değil okuyana kötü olur :))

Microsoftun böyle şıp diye yazmaz ama iyimiş f12 :ehe
:D çok orijinal yapmıştım ya :) :)
bunu yemedim mesajın altında o kadar boşluk olunca :)

Microsoftun böyle şıp diye yazmaz ama iyimiş f12 :ehe
:D çok orijinal yapmıştım ya :) :)

Üst Alt