Valla gayet uygun duruyor. Bence alınabilir. Ama ben önceden öğrendiğimde geçen ay gittigidiyordan buldum kendime bir kart. Orijinal mi bilemeyeceğim ama aldım 64 GB samsung hafıza kartı aldım. Bana 110₺ ye mal oldu. Hem de class10. Testler yaptım hızı saniyede 6-10 mb hatta attığınız dosyanın boyutu yüksek ise i5 işlemcili, 4 GB ram olan bir bilgisayarda saniye 17-18 mb gördüm bu kartta. Hafızası 62 yazıyor kullanılabilire, denedim cidden öyle. Bana yetti ne yalan söyleyeyim. Şimdilik gayet iyi çalışıyor. Ama aldım alalı telefona taktığım günden bu yana telefon fotoğraf çoğaltmaya başladı. Müzik çoğaltmaya başladı. Bu saçma salak bir sıkıntısı varya wp nin, o olur oldu. Ama valla gayet iyi kullanıyorum onun dışında.
Telgrafla gönderildi.
hafıza kartındaki her şeyi bilgisayarınıza atın ex fat formatında biçimlendirin sorun çözülecektir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kaydoluyorarkadaşlar farklı bir sualim var sizeörneğin instagram a 6tag ile video yükledikten sonra çekilen video hafıza da kalır mı? yoksa kaydolmaz anında silinir mi? nasıl anlarım?
illa çıldırtacaklar beni! 625 e ek kolon gelemeyebilir ne demek yaa625'e gelemeyebilir dendi gelmeyecek deyil.

Hayır.arkadaşlar dosya yöneticisinden bir haber var mı 8.1 ile verilcek mi yoksa vermiyeceklermi ?
hayır derken haber mi yok yoksa gelmiycek mi hiç ?Hayır.
Denedim. Bugün bütün gün onunla uğraştım. Sorun şu ki hafıza kartı da ne varsa hepsini yeni klasörlere aldın masaüstünde. Ardından exfat format attım pcden. Tabi kartı kart okuyucuya taktım. Ardından hepsini geri yükledim ama bu sefer daha da bir gaza gelip hiç ellenmez oldu. Hepsinden 4'er tane oldu yeniden başlatınca. Her açılışta sd kart uyarısı veriyor. Normalde vermemesi lazım. Sanırım tele format atmalıyım. Ama 8.1 i bekliyorum. Uygulama verilerini yedekleyebilirsen çok iyi olur. Olmasa da en azından şimdilik Developer sürümünü kurana kadar bekleyeceğim. O zaman formatların teli. Ama çok mantıksız bir şekilde ortaya çıktı. Bir çare bulamadım. Telin hafızasına attım orada da çoğalmaya başladı. En som pes ettim akşam.
Telgrafla gönderildi.
Gelmeyecek gelirse de onedrive tabanlı gelecek. Yani telefondaki dosyalara kesin erişim olmayacak. Kısaca senin merak ettiğin gibi olmayacakhayır derken haber mi yok yoksa gelmiycek mi hiç ?

Bende de aynı şekilde idi şöyle çözdüm; onve hafıza kartını yedekle, sonra hafıza kartına exfat format at. Daha sonra müzikleri Microsoft'un Masaüstü Windows Phone uygulaması ile at. Geri kalanları kopyala yapıştır yap. Bunları yaparken hafıza kartı hep telefonun içindeydi bir sorun olmadı. Şu an içinde bir sorun yok.Denedim. Bugün bütün gün onunla uğraştım. Sorun şu ki hafıza kartı da ne varsa hepsini yeni klasörlere aldın masaüstünde. Ardından exfat format attım pcden. Tabi kartı kart okuyucuya taktım. Ardından hepsini geri yükledim ama bu sefer daha da bir gaza gelip hiç ellenmez oldu. Hepsinden 4'er tane oldu yeniden başlatınca. Her açılışta sd kart uyarısı veriyor. Normalde vermemesi lazım. Sanırım tele format atmalıyım. Ama 8.1 i bekliyorum. Uygulama verilerini yedekleyebilirsen çok iyi olur. Olmasa da en azından şimdilik Developer sürümünü kurana kadar bekleyeceğim. O zaman formatların teli. Ama çok mantıksız bir şekilde ortaya çıktı. Bir çare bulamadım. Telin hafızasına attım orada da çoğalmaya başladı. En som pes ettim akşam.
Telgrafla gönderildi.
bi ara tweet görmüştüm gdr3 güncellemesini beklerken belki nokia gdr3 güncellmesi ile verebilir deniliyordu eğer senin bahsettiğin gibi olucaksa hiç gelmesin ya sözde dosya yöneticisini telefon zarar görmesin diye vermemişlerdi ancak zarar mağazadan da gelebilir birçok sahte uygulama oyun hubları var bunlar genellikle ücretli oluyor bilmeyen insanlarda istemeden mağdur oluyorGelmeyecek gelirse de onedrive tabanlı gelecek. Yani telefondaki dosyalara kesin erişim olmayacak. Kısaca senin merak ettiğin gibi olmayacak![]()