Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Beyler konu hepsiburada hızlı alın reklam yeri gibi oldu ya :D

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
10 nisanda preview sürümü kesin olarak geliyo 8.1in 2sini falan beklemeyin yani ayın 10 unu bekliyoruz

pirenuri

pirenuri

Üye
nisan 2de de sürpriz özellikler çıkabilir karşımıza. Sdkdaki surum en sonki surum değil

sekajmer

sekajmer

Üye
"10 nisan" der susarım :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Microsoft yılların kurdu. Veriyo Sızıntıyı bi tarih veriyo bekleyin heycanlanın hadi bakalım :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Valla gayet uygun duruyor. Bence alınabilir. Ama ben önceden öğrendiğimde geçen ay gittigidiyordan buldum kendime bir kart. Orijinal mi bilemeyeceğim ama aldım 64 GB samsung hafıza kartı aldım. Bana 110₺ ye mal oldu. Hem de class10. Testler yaptım hızı saniyede 6-10 mb hatta attığınız dosyanın boyutu yüksek ise i5 işlemcili, 4 GB ram olan bir bilgisayarda saniye 17-18 mb gördüm bu kartta. Hafızası 62 yazıyor kullanılabilire, denedim cidden öyle. Bana yetti ne yalan söyleyeyim. Şimdilik gayet iyi çalışıyor. Ama aldım alalı telefona taktığım günden bu yana telefon fotoğraf çoğaltmaya başladı. Müzik çoğaltmaya başladı. Bu saçma salak bir sıkıntısı varya wp nin, o olur oldu. Ama valla gayet iyi kullanıyorum onun dışında.

Telgrafla gönderildi.

hafıza kartındaki her şeyi bilgisayarınıza atın ex fat formatında biçimlendirin sorun çözülecektir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Şu 2 nisan gelsede boş muhabbetlerimiz bitse :D hahah :D yalan mı ama? :alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: emz
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar farklı bir sualim var size :) örneğin instagram a 6tag ile video yükledikten sonra çekilen video hafıza da kalır mı? yoksa kaydolmaz anında silinir mi? nasıl anlarım?

emz

emz

Üye
hafıza kartındaki her şeyi bilgisayarınıza atın ex fat formatında biçimlendirin sorun çözülecektir

Denedim. Bugün bütün gün onunla uğraştım. Sorun şu ki hafıza kartı da ne varsa hepsini yeni klasörlere aldın masaüstünde. Ardından exfat format attım pcden. Tabi kartı kart okuyucuya taktım. Ardından hepsini geri yükledim ama bu sefer daha da bir gaza gelip hiç ellenmez oldu. Hepsinden 4'er tane oldu yeniden başlatınca. Her açılışta sd kart uyarısı veriyor. Normalde vermemesi lazım. Sanırım tele format atmalıyım. Ama 8.1 i bekliyorum. Uygulama verilerini yedekleyebilirsen çok iyi olur. Olmasa da en azından şimdilik Developer sürümünü kurana kadar bekleyeceğim. O zaman formatların teli. Ama çok mantıksız bir şekilde ortaya çıktı. Bir çare bulamadım. Telin hafızasına attım orada da çoğalmaya başladı. En som pes ettim akşam.

Telgrafla gönderildi.

braayn

braayn

Üye
15 nisandan önce gelmez diyorum ama inşallah yanıltır beni !!!

byibo

byibo

Üye
arkadaşlar dosya yöneticisinden bir haber var mı 8.1 ile verilcek mi yoksa vermiyeceklermi ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Denedim. Bugün bütün gün onunla uğraştım. Sorun şu ki hafıza kartı da ne varsa hepsini yeni klasörlere aldın masaüstünde. Ardından exfat format attım pcden. Tabi kartı kart okuyucuya taktım. Ardından hepsini geri yükledim ama bu sefer daha da bir gaza gelip hiç ellenmez oldu. Hepsinden 4'er tane oldu yeniden başlatınca. Her açılışta sd kart uyarısı veriyor. Normalde vermemesi lazım. Sanırım tele format atmalıyım. Ama 8.1 i bekliyorum. Uygulama verilerini yedekleyebilirsen çok iyi olur. Olmasa da en azından şimdilik Developer sürümünü kurana kadar bekleyeceğim. O zaman formatların teli. Ama çok mantıksız bir şekilde ortaya çıktı. Bir çare bulamadım. Telin hafızasına attım orada da çoğalmaya başladı. En som pes ettim akşam.

Telgrafla gönderildi.

ben telefonu sıfırladıktan sonra hafızayı kartınıda sıfırladım çoğalma yok

dakamon

dakamon

Üye
hayır derken haber mi yok yoksa gelmiycek mi hiç ?
Gelmeyecek gelirse de onedrive tabanlı gelecek. Yani telefondaki dosyalara kesin erişim olmayacak. Kısaca senin merak ettiğin gibi olmayacak :)

kursat99

kursat99

Üye

Telgrafla gönderildi.
Bende de aynı şekilde idi şöyle çözdüm; onve hafıza kartını yedekle, sonra hafıza kartına exfat format at. Daha sonra müzikleri Microsoft'un Masaüstü Windows Phone uygulaması ile at. Geri kalanları kopyala yapıştır yap. Bunları yaparken hafıza kartı hep telefonun içindeydi bir sorun olmadı. Şu an içinde bir sorun yok.

byibo

byibo

Üye
Gelmeyecek gelirse de onedrive tabanlı gelecek. Yani telefondaki dosyalara kesin erişim olmayacak. Kısaca senin merak ettiğin gibi olmayacak :)
bi ara tweet görmüştüm gdr3 güncellemesini beklerken belki nokia gdr3 güncellmesi ile verebilir deniliyordu eğer senin bahsettiğin gibi olucaksa hiç gelmesin ya sözde dosya yöneticisini telefon zarar görmesin diye vermemişlerdi ancak zarar mağazadan da gelebilir birçok sahte uygulama oyun hubları var bunlar genellikle ücretli oluyor bilmeyen insanlarda istemeden mağdur oluyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
piyasada hala 1 nisan şakaları yok ilginç

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto

Üst Alt