İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Şu an girilebiliyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
nazar mı değdi ne operada minide mobil sürümden giriyorum ekranı soldan sağa 3e bölsek hersey ekranın 3te bir olan sol taraftasimdi bişey yok tekrar olursa haberdar ederim

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hala böyle, böyle kalsın zaten telefonda paket olmayınca pek girmiyorum, paket oluncada operadan giriyorum.
Bu sorun hangi tarayıcıda oluyordu tekrar belirtir misiniz ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera mini ile foruma giriş yapılamıyor.
İki cihaz ile test ettim.
Ayrıca Opera mini ile mesaj yazdığım zaman mobile ile gönderdi yazıyor.Bu normal mi? @Ozan
Bu normal, Opera Mini user agent mobile olarak görünüyor sistemde. iPhone un safarisi ve chrome u sadece cihazı iphone olarak tanımlıyor. O yüzden iphone ile gönderildi diyor.

Bende de opera mini ile foruma girmiyor. :off:
Sorun devam ediyor mu emin misiniz ?

Opera mobilede mobil sürüme geçemiyorum mobili seçsem de masaüstü sürüm seçiliyor kendiliğinden.Mobil sürüme nasıl geçeceğim ?
Opera Mobile sorunu çözülmüş olmalı tekrar dener misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
NEXUS

NEXUS

Üye
Bu normal, Opera Mini user agent mobile olarak görünüyor sistemde. iPhone un safarisi ve chrome u sadece cihazı iphone olarak tanımlıyor. O yüzden iphone ile gönderildi diyor.

bende böyle bir sorun mevcut , bilgisayarda çoğu resim x olarak gözüküyor , tapatalk da ise sorun yok :hmmm

Symbianizer

Symbianizer

Üye

Sorun çözülmüş :oke: Çok teşekkürler :tebessüm:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Anlaşıldı. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
@Safak

@Safak

Üye
Nokia 500

opera mini bildirim cubugu 3 4krere tikladiktan sonra geliyor

verynice

verynice

Üye
Mobilden resim paylaşımı nasıl oluyor?