İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Masaüstü sürümün özellikleri mobil sürümde olacaksa aynı oranda kasacaksa ne gerek var mobil sürüme...
ben mobil i bu yandan gelme facbook tarzı menü için kullanıyorum ondan pek fazla kasmış kasmamış takmiyorum :Dopera betada forum çok hızlı. @ihtiyar007

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
ben mobil i bu yandan gelme facbook tarzı menü için kullanıyorum ondan pek fazla kasmış kasmamış takmiyorum :Dopera betada forum çok hızlı. @ihtiyar007
Sadece kendi adıma konuşmuyorum.
Java veya symbianlı telefonla giren çok kişi var.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Mobil sürümde mesaj düzenleyemiyorum. Bu genel bir sorun mudur? Ya da sadece benden mi kaynaklı bilmiyorum! Fakat iki gündür mesaj düzenle dediğimde sürekli olarak düşünüyor. Düzenleme paneli açılmıyor!!! :hmmm

Sorun çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve İhtiyar007
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
opera mini ile siteye ulaşamıyorum 3-4 saatir çok yavaş şimdi zar zor girebildim

mürteza16

mürteza16

Üye
Bende operadan giriyorum ve sorun yok.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Şu an sorun yok.

@Safak

@Safak

Üye
aynen sorun yok

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bende hala çok ağır giriyor siteye

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
@Ozan bu mobil sürüm çok güzel fakat ben smile ları da mobil sürümde kullanmak istiyorum bunun için illa masaüstü kullanmadan bir yöntem olabilir mi?
Mobil sürüme smileylerin eklenmesini sağlayacağım

Sadece kendi adıma konuşmuyorum.
Java veya symbianlı telefonla giren çok kişi var.
Tamam da testlerini yapıyoruz hiçbir sorun yok ki ağır olması dısında, zaten opera mini ve java lı telefonlarda her site ağır maxicep ile alakası yok mümkün oldugunca light yaptık.
bende hala çok ağır giriyor siteye
Ağırlık baglantıdan veya telefonun teknik özelliklerinden kaynaklanıyor olabilir testlerimde opera mini de sorunsuz calistigini gördüm yanlız ağır dediginiz gibi ki her site öyle opera da

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Mobil sürüme smileylerin eklenmesini sağlayacağım

Tamam da testlerini yapıyoruz hiçbir sorun yok ki ağır olması dısında, zaten opera mini ve java lı telefonlarda her site ağır maxicep ile alakası yok mümkün oldugunca light yaptık.

Ağırlık baglantıdan veya telefonun teknik özelliklerinden kaynaklanıyor olabilir testlerimde opera mini de sorunsuz calistigini gördüm yanlız ağır dediginiz gibi ki her site öyle opera da
O konudan bahsetmedim.Masaüstü sürümün her özelliğini mobil sürüme isteyenlere dedim.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
diğer forum sitelerinde bi sorun yok yanlız maxicep böyle yavaş ağır giriyor yandex opera mini kullanıyorum daha öncede olmuş böyle düzelmişti 1 gün içinde 2 gündür zar zor ulaşıyorum foruma hiç girmesem daha iyi yaniandroid kullanıyorum bu arada

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Opera Mini cihazlara göre farklılık gösteriyor. Mesela iPhone'da hiçbir sorun yok. Örnek veriyorum tabii yanlış anlaşılmasın. Ancak bazı cihazlarda sıkıntılı olabiliyor. Opera Mini ile ilgili ayrı bir şey düşünüyoruz. Biliyoruz ki her ne kadar Opera Mini kullanmanızı önermiyoruz dersek de, yine de kullananlar olacaktır ve bu kaçınılmazdır. Opera Mini ile siteyi rahatça kullananlar da var. Bir şekilde orta yolu bulacağız artık. :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Opera Mini cihazlara göre farklılık gösteriyor. Mesela iPhone'da hiçbir sorun yok. Örnek veriyorum tabii yanlış anlaşılmasın. Ancak bazı cihazlarda sıkıntılı olabiliyor. Opera Mini ile ilgili ayrı bir şey düşünüyoruz. Biliyoruz ki her ne kadar Opera Mini kullanmanızı önermiyoruz dersek de, yine de kullananlar olacaktır ve bu kaçınılmazdır. Opera Mini ile siteyi rahatça kullananlar da var. Bir şekilde orta yolu bulacağız artık. :)
Evet sorun yok şu an. :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

böyle hata veriyor bazen hiç girmiyor

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tekrar deneyin çözülmüş olmalı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
evet Hızlandı şuanda rahat ulaşım sağlıyorm foruma kaç gündür verem oldum teşekkürler :D

@Safak

@Safak

Üye
smile butonu eklensın mobıle

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_ ve B.A.R.O.N
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve _YldZEneS_