ben hep opera miniden giriyorum (nokia 5800)Şu an girilebiliyor.![]()
Yani?ben hep opera miniden giriyorum (nokia 5800)
giremiyorum demiştin de ben her zaman operadan giriyorum hiç sorun yok
Platformlar aynı mı?giremiyorum demiştin de ben her zaman operadan giriyorum hiç sorun yok

sen de çıkar c6yıPlatformlar aynı mı?![]()

Yine olmaz.sen de çıkar c6yı![]()

symbian birliktirYine olmaz.
Biri s60v5 diğeri s^3
iphoneciler anlamazlar
Hepsi ayrı bir işletim sistemi.symbian birliktiriphoneciler anlamazlar
![]()
neyse konu dağılmasın şaka bir yana S^3 de de oluyor![]()
Bu sorun hangi tarayıcıda oluyordu tekrar belirtir misiniz ?Hala böyle, böyle kalsın zaten telefonda paket olmayınca pek girmiyorum, paket oluncada operadan giriyorum.
Bu normal, Opera Mini user agent mobile olarak görünüyor sistemde. iPhone un safarisi ve chrome u sadece cihazı iphone olarak tanımlıyor. O yüzden iphone ile gönderildi diyor.Opera mini ile foruma giriş yapılamıyor.
İki cihaz ile test ettim.
Ayrıca Opera mini ile mesaj yazdığım zaman mobile ile gönderdi yazıyor.Bu normal mi? @Ozan
Sorun devam ediyor mu emin misiniz ?Bende de opera mini ile foruma girmiyor.![]()
Opera Mobile sorunu çözülmüş olmalı tekrar dener misiniz ?Opera mobilede mobil sürüme geçemiyorum mobili seçsem de masaüstü sürüm seçiliyor kendiliğinden.Mobil sürüme nasıl geçeceğim ?
Hayır. Sadece o zaman 30 dakika girememiştim.Sorun devam ediyor mu emin misiniz ?

bende böyle bir sorun mevcut , bilgisayarda çoğu resim x olarak gözüküyor , tapatalk da ise sorun yokBu normal, Opera Mini user agent mobile olarak görünüyor sistemde. iPhone un safarisi ve chrome u sadece cihazı iphone olarak tanımlıyor. O yüzden iphone ile gönderildi diyor.
Sorun devam ediyor mu emin misiniz ?
Opera Mobile sorunu çözülmüş olmalı tekrar dener misiniz ?

Sorun çözülmüşBu normal, Opera Mini user agent mobile olarak görünüyor sistemde. iPhone un safarisi ve chrome u sadece cihazı iphone olarak tanımlıyor. O yüzden iphone ile gönderildi diyor.
Çok teşekkürler 
Nokia'nın kendi orjinal tarayıcısı, telefonun içinde gelen.Bu sorun hangi tarayıcıda oluyordu tekrar belirtir misiniz ?
Anlaşıldı.Bu normal, Opera Mini user agent mobile olarak görünüyor sistemde. iPhone un safarisi ve chrome u sadece cihazı iphone olarak tanımlıyor. O yüzden iphone ile gönderildi diyor.

hızlı resim den paylaşmak istediğin resmi seç sonra forumlar için olan yerdeki linki kopyala buraya yapıştırMobilden resim paylaşımı nasıl oluyor?