[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Hocam öncelikle emek için teşekkürler ederim. Yeni eklenen özellikler hakkında bilgi verebilir misin. Ve inşallah bu defa sorun çıkmaz. Bu arada turbobit çok yavaş. Google a yükleme imkanı yok mu.Yeni özellikleri gördüm şimdi. İndirip deneyeceğim. İnşallah sonuç olumlu olur.Tamamdır. Sonunda hallettim. Cwm ile reboot system now dedigim icin acilmiyormus. Yukledikten sonra bataryayi cikartim ve power tusu ile actim oldu. Emegine saglik ama keske orjinal launcher i cıkartmasaydın. Apex sevmiyorum ben. Kendi launcherinin tema destegi iyiydi mesela.

Açıldığına sevindim. Orjinal launcher biraz fazla ram tüketiyor diye kaldırdım. isterseniz geri yükleyebilirsiniz.

sonnesil3387

Üye
açılışta karşımıza gelen izmir teknik destek logosunu nasıl kaldırabiliriz?
16 gb ve 4 gb test ettim. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Son parti cihazlarda test edemedim. Bir sorun varsa iletin çözümüne bakalım.
bunun üzerine farklı bir rom yüklediğimde açılış ekranındaki izmir teknik destek logosu yok olmuyor bunun çözümü nedir lütfen yardım edin! system/media klasörüne bootanimation ekledim yine kaldı o logo kaldıramadım bir türlü :( ( not:spflashtool ile işlem yapamıyorum usb girişi arızalı)

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
açılışta karşımıza gelen izmir teknik destek logosunu nasıl kaldırabiliriz?
bunun üzerine farklı bir rom yüklediğimde açılış ekranındaki izmir teknik destek logosu yok olmuyor bunun çözümü nedir lütfen yardım edin! system/media klasörüne bootanimation ekledim yine kaldı o logo kaldıramadım bir türlü :( ( not:spflashtool ile işlem yapamıyorum usb girişi arızalı)

ITD Discovery v4.4 olarak güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: sonnesil3387 ve demoın
ugurmaxi

ugurmaxi

Üye
bubble launcher bi süre sonra kendi kendine kapanıyor neden acaba

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Apex launcher ayarlarından davranışlar bölümünde düzenleyebilirsin.Google uygulamarı ile sorun yaşayanlar için yeni bir link ekledim

mbayindir1989

Üye
youtube programı çalışmıyor ve google playden indireceğim uygulamanın videosunu seyredemiyorum güncelliyince de youtube yi imza sorunu diyor önerisi olan var mı romdan diğer konularda memnunum

emreerdur

emreerdur

Üye
Açıldığına sevindim. Orjinal launcher biraz fazla ram tüketiyor diye kaldırdım. isterseniz geri yükleyebilirsiniz.
Orjınal launcheri nerden yukluyecez HocamCvp yok kimseden orj. Launcheri. Nerden yukluyecez

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Link olüüü baskan

kalamar3434

Üye
Linki yenilermisiniz. indirip deneyelim

Takipçi Satın Al

Üst Alt