[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Bu mesajlarla ilgili bir calisma yapiyordun sen. Mesaj kutusunda gelen SMS sayisi cikmiyor. Ne yapabiliriz

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Sms için go sms kullanabilirsiniz ben onu kullanıyorum. Çift sim desteği var. Google playden indirebilirsin. Kendi mesaj programı malesef olmuyor

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Kendi SMS programini daha sonra kaldirsak problemle karsilasirmiyiz

smh60

smh60

Üye
Sanmam :)

burak özsoy

Üye
Kardeşim şimdi ben zaten bu romu kullanıyorum arada bir ekran sapıtsa da çok memnunum. Yeni gelen güncellemeleri de almak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini anlamadım. Sana zahmet bi anlatır mısın? Teşekkürler

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şimdi ben zaten bu romu kullanıyorum arada bir ekran sapıtsa da çok memnunum. Yeni gelen güncellemeleri de almak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini anlamadım. Sana zahmet bi anlatır mısın? Teşekkürler

Şuan yeni güncelleme yok... Ekran sapıtması dediğiniz olay nedir ? Öyle bir sorun olmaması gerekiyor. V2.1 yüklemek istiyorsan indir hafıza kartına kopyala indirdiğin dosyayı sonra recovery kısmından wipe cache/data yapmadan. direk kurman yeterlidir.

nsren

nsren

Üye
romu yükledikten sonra açılması ne kadar sürüyor. yaklaşık on dakikadır izmir teknik destek yazısında bakliyor normal mi.

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
romu yükledikten sonra açılması ne kadar sürüyor. yaklaşık on dakikadır izmir teknik destek yazısında bakliyor normal mi.

10 dk uzun bir süre yüklerken wipe data /cache yaptınız mı ?

nsren

nsren

Üye
Bütün işlemleri eksiksiz yaptım buna rağmen hep aynı yazıda kaldı. Farklı bir rom yükledim levaos rom kurulu şu anda. Sorun ne olabilir. 4gb modelÜstelik her iki versiyonu da denedim ikisinde de aynı sorunu yaşadım. ( v2.0 ve v2.1)

demoın

demoın

Üye
Bütün işlemleri eksiksiz yaptım buna rağmen hep aynı yazıda kaldı. Farklı bir rom yükledim levaos rom kurulu şu anda. Sorun ne olabilir. 4gb modelÜstelik her iki versiyonu da denedim ikisinde de aynı sorunu yaşadım. ( v2.0 ve v2.1)

Bende benzer sorunla karşılaştım başka bi romda.. Rom tam inmiyormuymuş öyle bir şeyden kaynaklanıyormuş

nsren

nsren

Üye
O halde yeniden indirip denemek lazım. Ama sorun ondan kaynaklansa yani eksik inse hiç yuklenmez sanırım

demoın

demoın

Üye
3. Ağızdan duydum bende aslında.. denemedim bir daha aynı romu

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Rom eksik inse dediğiniz gibi hiç kurulum yapmaz. Bu sorun genelde wipe cache data yapamadan açmaya çalışınca oluyor. Siz yaptığınız halde açılmıyorsa o zaman görmek lazım...
Birde burdaki romu dene istersen :

nsren

nsren

Üye
Rom eksik inse dediğiniz gibi hiç kurulum yapmaz. Bu sorun genelde wipe cache data yapamadan açmaya çalışınca oluyor. Siz yaptığınız halde açılmıyorsa o zaman görmek lazım...
Birde burdaki romu dene istersen :

Hocam en son hazırladığınız rom, verdiğiniz linkte ki rom mü?

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bir önce ki versiyonu... Aynı takılma yapacak mı diye test etmek için verdim.

nsren

nsren

Üye
Hayır bir önce ki versiyonu... Aynı takılma yapacak mı diye test etmek için verdim.

Denedim kardesim. Fakat hepsinde ayni sorun oldu. Digerr romlarda sorun olmuyor. Senin romlarda acilis animasyonundan oteye gitmiyor. Sorun ne olabilir. Model 4gb

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım farklı parti bir cihaz bu güne kadar bir çok cihaza yükledim ve hiç bir sorun yaşamadım. Telefonu görmek lazım ... farklı boot.img ile test etmek lazım..

Bu arada yeni güncellemeyi bir sorun olmazsa yarın bütün rom olarak eklicem...

nsren

nsren

Üye
Sanırım farklı parti bir cihaz bu güne kadar bir çok cihaza yükledim ve hiç bir sorun yaşamadım. Telefonu görmek lazım ... farklı boot.img ile test etmek lazım..

Bu arada yeni güncellemeyi bir sorun olmazsa yarın bütün rom olarak eklicem...

İnsallah bu defa sorun olmaz. Birtek sizin romu deneyemedim. Bekliyorum.

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
İnsallah bu defa sorun olmaz. Birtek sizin romu deneyemedim. Bekliyorum.

Buradan ITD Discovery V3.0 indirebilirsin... (Yandex diskim dolu olduğu için upload edemedim.)

nsren

nsren

Üye
Hocam öncelikle emek için teşekkürler ederim. Yeni eklenen özellikler hakkında bilgi verebilir misin. Ve inşallah bu defa sorun çıkmaz. Bu arada turbobit çok yavaş. Google a yükleme imkanı yok mu.Yeni özellikleri gördüm şimdi. İndirip deneyeceğim. İnşallah sonuç olumlu olur.Tamamdır. Sonunda hallettim. Cwm ile reboot system now dedigim icin acilmiyormus. Yukledikten sonra bataryayi cikartim ve power tusu ile actim oldu. Emegine saglik ama keske orjinal launcher i cıkartmasaydın. Apex sevmiyorum ben. Kendi launcherinin tema destegi iyiydi mesela.

Takipçi Satın Al

Üst Alt