İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

emir1888

Üye
Aleykümselam, eposta ile göndermede ne gibi bir sıkıntı var?
sohbet kısmında üstüne basılı tutup sohbet geçmişini e postala gibi bi seçenek var ona bastığımda 'gönderilemiyor bir hesap ayarladığınızdan emin olup tekrar deneyin' yazıyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayarlar/E-posta+Hesaplar/Hesap Ekle bölümünden cihazınıza bir e-mail adresi tanımlamanız yeterli.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sağolun. peki bunu daha sonra kaldırma gibi bi şansım var mı?
Microsoft hesabı dışındaki bütün hesapları kaldırabilirsiniz. Yalnız mağazadan oyun ya da uygulama yükleyebilmeniz ve rehberiniz (kişileriniz) ile birlikte diğer yedekleme işlemlerini yapabilmeniz için cihazınıza bir microsoft (Microsoft hesapları:Outlook.com, Hotmail.com ve Live.com) hesabı tanımlamanız gerekli.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

emir1888

Üye
Microsoft hesabı dışındaki bütün hesapları kaldırabilirsiniz. Yalnız mağazadan oyun ya da uygulama yükleyebilmeniz ve rehberiniz (kişileriniz) ile birlikte diğer yedekleme işlemlerini yapabilmeniz için cihazınıza bir microsoft (Microsoft hesapları:Outlook.com, Hotmail.com ve Live.com) hesabı tanımlamanız gerekli.
çok teşekkürler

turka_10

Üye
arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama Youtube falan engellenince müzik indirecek program bulamıyorum bildiğiniz Bi muzik indirme programı var mı??:sos

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama Youtube falan engellenince müzik indirecek program bulamıyorum bildiğiniz Bi muzik indirme programı var mı??:sos

• Beğen
Tepkiler: turka_10
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar, lumia 520de m3u dinlemek için ayrı bir yazılım mı yüklemek gerekiyor, m3u hiç çalmıyor, zil sesi olarak atadığımda çalıyor??
müziği attığınız yer neresi, zil sesi olarak çalışıyorsa normalde de çalması gerekiyor, müzik klasörünün içine atıyorsunuz değil mi?

ladex

Üye
müziği attığınız yer neresi, zil sesi olarak çalışıyorsa normalde de çalması gerekiyor, müzik klasörünün içine atıyorsunuz değil mi?
evet hocam, hem telefona hem de sd kart içine müzik klasörüne atıyorum, hatta az önce mp3e çevirip denedim yine çalmadı, yani sesten falan değil, oynat işaretlerine basınca hiç ilerlemiyor, en başta duruyor..
evet hocam, hem telefona hem de sd kart içine müzik klasörüne atıyorum, hatta az önce mp3e çevirip denedim yine çalmadı, yani sesten falan değil, oynat işaretlerine basınca hiç ilerlemiyor, en başta duruyor..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefona bir format atmayı deneyin benim hiç başıma gelmedi, birde tek bir müzikiğimi deniyorsunuz siz farklı müzikleride deneyin bir kaç tane atın yani

beats

beats

Üye
Mega bulut depo dosya paylaşım uygulaması yakında mağazada olacak. Kullanıcının mailine gelen cevapta 2014 ün ilk yarısı denmiş fakat kesin tarih yok.

Xbox One'dan önce WP uygulaması Smartglass betası geldi.

Son düzenleme:
barannn79

barannn79

Üye
Normal bankamatik yani vadesiz hesaptaki paramızla mağazadan uygulama satın alabiliyormuyuz?

ladex

Üye
telefona bir format atmayı deneyin benim hiç başıma gelmedi, birde tek bir müzikiğimi deniyorsunuz siz farklı müzikleride deneyin bir kaç tane atın yani
saçma sapan bir sorunmuş, bataryayı çıkartıp tekrar başlatınca düzeldi. tekrar sağ olun.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
serinaga

serinaga

Üye
Normal bankamatik yani vadesiz hesaptaki paramızla mağazadan uygulama satın alabiliyormuyuz?

Maalesef, şimdilik sadece kredi kartı ile satın alma yapabiliyoruz ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Selamlar sevgili Lumiacılar, size bi akıl danışmak istiyorum. Yeni bi konu açıp kirlilik yaratmamak adına burdan soruyorum kusura bakmayın.
Lumia 925'imi 1020 ile takas etmek için adamın biriyle pazarlık halindeyim, adam 925'in üstüne 600 lira istedi, pazarlıkla 500'e indirdim daha da inmesi için pazarlığı sürdürüyorum.
Şayet daha da inmezse 925'in üstüne 500 lira verip 1020 almak akıl kârı olabilir mi, yoksa bu
fiyata bu takas abes mi kaçar?
Bu arada benim 925 32 GB'lık.

YkPkY

YkPkY

Üye
Satma.925in daha yeni Bi cihaz.400 belki

Çırak ile gönderildi

barannn79

barannn79

Üye
Bencede 1020 ile takas yapma. 1520 ile yapıyorsan yap

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Selamlar sevgili Lumiacılar, size bi akıl danışmak istiyorum. Yeni bi konu açıp kirlilik yaratmamak adına burdan soruyorum kusura bakmayın.
Lumia 925'imi 1020 ile takas etmek için adamın biriyle pazarlık halindeyim, adam 925'in üstüne 600 lira istedi, pazarlıkla 500'e indirdim daha da inmesi için pazarlığı sürdürüyorum.
Şayet daha da inmezse 925'in üstüne 500 lira verip 1020 almak akıl kârı olabilir mi, yoksa bu
fiyata bu takas abes mi kaçar?
Bu arada benim 925 32 GB'lık.

Kesinlikle bu takası yapma. 1020 kullandım kamera dışında hiçbir fark yok.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar telefondan mağaza dolaşırken yanlışlıkla 15 liralık bir oyun satın almışım. Nasıl iptal edebilirim? Ms bana mail atmış ödemenizi alamadık diye.

Üst Alt