Telefon Tavsiyesi 3 Cihaz Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Katılmıyorum diyorsun ama izlemeden konuşmuyorum diyorsun. Sence de ironik değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
O zamanlar iPhone 4 ve iPhone 4S vardı onu da hatırla.

Videoları izlemeden konuşmuyorum zaten burda.

Kullanmadığım bir cihaz hakkında yorum yapmıyorum kardeşim. Ne ise onu söylüyorum.
Neyse sen istediğin gibi düşün. Bana göre ve çoğu arkadaşa göre iPhonelar en stabil cihazlar. Hatta Lumialardan bile.
Nexus 5 gayert stabil bir cihaz kullanmadan konuşmayalım ,i nexus 4 hiç kasmıyor istediğini yüklüyorsun , bide nexus 5'i dşün artık burada fanboyluk yapma burada herkez biliyor nexus 5'in stabil olduğunu bu arada ykarda iphone 4 , 4s demişsin fakat nexus s , nexus one ve galaxy nexus'u unutma lütfen. :oke:
Katılmıyorum diyorsun ama izlemeden konuşmuyorum diyorsun. Sence de ironik değil mi ?
iPhone Fanboyu Belli OLdu :oke:
Türkiye fiyatına değil yurt dışı fiyatına bakacaksın. Donanım yüksekliği diyorsun ya sabırrr! Bir şey demiyorum artık cahilliğine vereceğim sadece işlemci hızına bakıyorsun galiba. Aç internete bak Apple işlemcilerinin özelliklerine.
Nerde Yaşadığına bak bakalım :oke: , amerikada yaşamıyorsun amerikada yaşasan hadi neysede sen türkiyede yaşıyorsun türkiyeden alıyorsun birde donanım yüksekliğği demiyorum , nexuslar stabil cihazlar , bunu fanboylar bile biliyor fakat iPhone'u üstün çıkarmak için yapıypr :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5 gayert stabil bir cihaz kullanmadan konuşmayalım ,i nexus 4 hiç kasmıyor istediğini yüklüyorsun , bide nexus 5'i dşün artık burada fanboyluk yapma burada herkez biliyor nexus 5'in stabil olduğunu bu arada ykarda iphone 4 , 4s demişsin fakat nexus s , nexus one ve galaxy nexus'u unutma lütfen. :oke:
iPhone Fanboyu Belli OLdu :oke:
Nerde Yaşadığına bak bakalım :oke: , amerikada yaşamıyorsun amerikada yaşasan hadi neysede sen türkiyede yaşıyorsun türkiyeden alıyorsun birde donanım yüksekliğği demiyorum , nexuslar stabil cihazlar , bunu fanboylar bile biliyor fakat iPhone'u üstün çıkarmak için yapıypr :oke:
ABD fiyatıyla 1420 lira olan cihaz 2000 lira oluyorsa otur bir düşün bakalım. Ben iPhone u üste çıkarmaya çalışmam ama sen Nexus a bunu yapıyorsun. iPhone un belli bi kitlesi var zaten sen almayınca iflas etmez. Daha da bir şey yazmıyorum oradan buradan aldığın bilgilerle buralara bir şeyler yazıyorsun, yazık.

NEXUS

NEXUS

Üye
ABD fiyatıyla 1420 lira olan cihaz 2000 lira oluyorsa otur bir düşün bakalım. Ben iPhone u üste çıkarmaya çalışmam ama sen Nexus a bunu yapıyorsun. iPhone un belli bi kitlesi var zaten sen almayınca iflas etmez. Daha da bir şey yazmıyorum oradan buradan aldığın bilgilerle buralara bir şeyler yazıyorsun, yazık.
ben kullandığım şeyi yazarım ama sen kullanmamışsın yazık.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Evet. Hem izliyorum, hem de sana katılmıyorum. Demek ki aynı videoyu izlememişiz.

NEXUS

NEXUS

Üye
Gel bi hesap yapalım.

Sen Nexus kullanıyorsun > Nexusları övüyorsun.
Ben Lumia kullanıyorum > iPhone'un Nexus'tan üstün olduğunu söylüyorum (ama arkadaşa da Nexus 5 önermiştim)

Şimdi ben mi fanboyum?
Lumia Kullandığın Nerden Belli Oraya Lumia yazınca lumia kullanıyorsun? bende oraya Nexus 6 yazıyım Nexus 6 mı kullanıyor olcam?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Lumia Kullandığın Nerden Belli Oraya Lumia yazınca lumia kullanıyorsun? bende oraya Nexus 6 yazıyım Nexus 6 mı kullanıyor olcam?

Konu bile açmıştım. Bilen arkadaşlara sor. En basitinden @-qarapapaq- biliyor benim Lumia 620 kullandığımı. Özelden defalarca konuşmuştuk. Zaten kullandığı telefonu bile farklı yazan kişiliksiz biri varsa foruma uğramasın bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt