home dha mı stabil o zmn ?windows 7 home premium daha iyi.ultimate fazla ram istiyor
tmm kardeş saoll

sonra yansın bilgisayarwin8 kur sen![]()
ram falan pahalı öyle parça parça bşey takmatansa yenisini almak dha mantıklıen stabil şekilde kullanmak istiyorsan 1 gb daha ram al

Windows8 daha hafif ve hızlı windows7 den.sonra yansın bilgisayar
ram falan pahalı öyle parça parça bşey takmatansa yenisini almak dha mantıklı![]()
şmdi win 8 yüklesem dahamı iyi bu bilgisayar için ?Windows8 daha hafif ve hızlı windows7 den.
???????Evetşmdi win 8 yüklesem dahamı iyi bu bilgisayar için ????????
Ama win 8 dha ozellikli bi sistem yani yuklesem cidden bu rahatlama olurmus pcde ??
Bak arkadaşım benim bilgisayarım seninkineden daha eski ve windows 8 yüklü. 7 den daha hızli inan bana.ayrıca eski bilgisayarlara yeni işletim sistemleri kurulmaz diye hurafeleri aklından çıkar.Ama win 8 dha ozellikli bi sistem yani yuklesem cidden bu rahatlama olurmus pcde ??
Ooo bu mesaji dikkate alarak en yakin zmnda win 8 yukluyorumm saolun arkadaslarrBak arkadaşım benim bilgisayarım seninkineden daha eski ve windows 8 yüklü. 7 den daha hızli inan bana.ayrıca eski bilgisayarlara yeni işletim sistemleri kurulmaz diye hurafeleri aklından çıkar.
şöyle win 8 i full sürümüyle inderebileceğim net bi link vereblirmisiniz bilginiz varmı ?? 
O tür içerik paylaşımı yasakOoo bu mesaji dikkate alarak en yakin zmnda win 8 yukluyorumm saolun arkadaslarrşöyle win 8 i fu ll sürümüyle inderebileceğim net bi link vereblirmisiniz bilginiz varmı ??
şimdiden saolun![]()
Ozelden pm atsaniz ??O tür içerik paylaşımı yasak
Kimden istediğinin farkındasındır umarımOzelden pm atsaniz ??

Neyse pardonnnKimden istediğinin farkındasındır umarım![]()
bn internetten bulmaya calisirim ins blurum :0
Bulur bulmaz yuklicemBencede kesinlikle Win8 yükle. Win8 Enterprise tavsiyemdir. Eğer format atmak istemiyosan bilgisayarın ayarlarından efektleride kapatarak bilgisayara hız kazandırabilirsin..