Öneri bi bakrmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
bi bakrmısınız ?
arkadaşlar resimdeki gbi pcmde donanım var baya eski bi pc şimdi win 7 kullanıyom fakat bu donanın için xp mi daha stabildir win 7 mi ?

• Beğen
Tepkiler: M.F.E

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
windows 7 home premium daha iyi.ultimate fazla ram istiyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
evet

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
önemli değil iyi akşamlar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
win8 kur sen :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
en stabil şekilde kullanmak istiyorsan 1 gb daha ram al

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Ama win 8 dha ozellikli bi sistem yani yuklesem cidden bu rahatlama olurmus pcde ??
Bak arkadaşım benim bilgisayarım seninkineden daha eski ve windows 8 yüklü. 7 den daha hızli inan bana.ayrıca eski bilgisayarlara yeni işletim sistemleri kurulmaz diye hurafeleri aklından çıkar.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Bak arkadaşım benim bilgisayarım seninkineden daha eski ve windows 8 yüklü. 7 den daha hızli inan bana.ayrıca eski bilgisayarlara yeni işletim sistemleri kurulmaz diye hurafeleri aklından çıkar.
Ooo bu mesaji dikkate alarak en yakin zmnda win 8 yukluyorumm saolun arkadaslarr :)şöyle win 8 i full sürümüyle inderebileceğim net bi link vereblirmisiniz bilginiz varmı ??
şimdiden saolun :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ooo bu mesaji dikkate alarak en yakin zmnda win 8 yukluyorumm saolun arkadaslarr :)şöyle win 8 i fu ll sürümüyle inderebileceğim net bi link vereblirmisiniz bilginiz varmı ??
şimdiden saolun :D
O tür içerik paylaşımı yasak

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bencede kesinlikle Win8 yükle. Win8 Enterprise tavsiyemdir. Eğer format atmak istemiyosan bilgisayarın ayarlarından efektleride kapatarak bilgisayara hız kazandırabilirsin..

Takipçi Satın Al

Üst Alt