Bn eski pc icin stabil rahat bi sistem dedim bnu dediniz smdi bole dyobuz iyce kfam karistiolmaz win 7 win8 arasında pek fark yok pcnde usb 3 ve bu gibi yenilikler yoksa gerek yok.
BU sfer kesn karar verelim win 8 dmigüncel herzaman iyidireski pcye windows 7 - 8 yükleyince hızlanmaz zaten 1gb ram için windows 8 daha iyi olur

8.1 pro indir benim işlemci amd athlon 64 x2 7 de sürekli kasıyordu geç açılmalar falan 8.1 le uçuyor resmenBU sfer kesn karar verelim win 8 dmi![]()
Tmm saolunn8.1 pro indir benim işlemci amd athlon 64 x2 7 de sürekli kasıyordu geç açılmalar falan 8.1 le uçuyor resmen

Ben sana Win8 yükleme demiyorum kardeşim, eğer Win8 bulamazsan yada çok uğraşmak istemiyorsam anlattığım yöntemleri deneyebilirsin. Yoksa bence Win8, Win7'ye göre hem görsel hemde performans açısından daha iyi bir işletim sistemi. (Eski bir pc deneyimimle söylüyorum.)Win 8 yuklemiymmi yani ??
Yok zaten format atmaya niyetm var bari dha tabil bse olsun dye sormak istedim burda cevabida aldm yni win 8 e gececmBen sana Win8 yükleme demiyorum kardeşim, eğer Win8 bulamazsan yada çok uğraşmak istemiyorsam anlattığım yöntemleri deneyebilirsin. Yoksa bence Win8, Win7'ye göre hem görsel hemde performans açısından daha iyi bir işletim sistemi. (Eski bir pc deneyimimle söylüyorum.)

AynnFormat atmaya niyetliysen kesinlikle Win8 tavsiyemdir tabiki![]()
WİNDOWS 8 bi HARİKAAA alışma biraz zor olacak ama gerçekten müthişş
hepinize
yaa aradaşlar şu win 8 de açılışta falan şifre istiyo hep onu kaldırdım ama mesela leptop uyku moduna geçtimi tekrar şifre istiyo onu kapatmanın bi yolu var mı ??? lütfennn acil bi cevap yazın şifreyi bliyom griyom ama kilit ekranında şifre sormasını istemiyorumm 
Ben windows 8i internet bağlı değilken kurdum şifre istemiyor. Sende büyük ihtimal internet bağlı iken kurdun ve seni microsofta kayıt etti o yüzden çıkıyor. Nasıl kapanacağını bilmiyorumAynnWİNDOWS 8 bi HARİKAAA alışma biraz zor olacak ama gerçekten müthişş
hepinize
yaa aradaşlar şu win 8 de açılışta falan şifre istiyo hep onu kaldırdım ama mesela leptop uyku moduna geçtimi tekrar şifre istiyo onu kapatmanın bi yolu var mı ??? lütfennn acil bi cevap yazın şifreyi bliyom griyom ama kilit ekranında şifre sormasını istemiyorumm
![]()

Aynn internete bagliyken kurdum acilista da geliyodu sfre onu kpattim ama uyku modundan snra yine istiyoBen windows 8i internet bağlı değilken kurdum şifre istemiyor. Sende büyük ihtimal internet bağlı iken kurdun ve seni microsofta kayıt etti o yüzden çıkıyor. Nasıl kapanacağını bilmiyorum![]()

buyurnasılmis soylesene ilerde lazım olur![]()