Öneri bi bakrmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
olmaz win 7 win8 arasında pek fark yok pcnde usb 3 ve bu gibi yenilikler yoksa gerek yok.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Bn
olmaz win 7 win8 arasında pek fark yok pcnde usb 3 ve bu gibi yenilikler yoksa gerek yok.
Bn eski pc icin stabil rahat bi sistem dedim bnu dediniz smdi bole dyobuz iyce kfam karisti

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
güncel herzaman iyidir ;)eski pcye windows 7 - 8 yükleyince hızlanmaz zaten 1gb ram için windows 8 daha iyi olur

0MG90

0MG90

Üye
8.1 pro kur daha hızlı olur

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
8.1 daha iyi ben senin yerinde olsam kesinlikle 8.1 yüklerim :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Win 8 yuklemiymmi yani ??
Ben sana Win8 yükleme demiyorum kardeşim, eğer Win8 bulamazsan yada çok uğraşmak istemiyorsam anlattığım yöntemleri deneyebilirsin. Yoksa bence Win8, Win7'ye göre hem görsel hemde performans açısından daha iyi bir işletim sistemi. (Eski bir pc deneyimimle söylüyorum.)

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana Win8 yükleme demiyorum kardeşim, eğer Win8 bulamazsan yada çok uğraşmak istemiyorsam anlattığım yöntemleri deneyebilirsin. Yoksa bence Win8, Win7'ye göre hem görsel hemde performans açısından daha iyi bir işletim sistemi. (Eski bir pc deneyimimle söylüyorum.)
Yok zaten format atmaya niyetm var bari dha tabil bse olsun dye sormak istedim burda cevabida aldm yni win 8 e gececm :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Format atmaya niyetliysen kesinlikle Win8 tavsiyemdir tabiki :oke:

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Format atmaya niyetliysen kesinlikle Win8 tavsiyemdir tabiki :oke:
Aynn :)WİNDOWS 8 bi HARİKAAA alışma biraz zor olacak ama gerçekten müthişş :D hepinize:tşk:yaa aradaşlar şu win 8 de açılışta falan şifre istiyo hep onu kaldırdım ama mesela leptop uyku moduna geçtimi tekrar şifre istiyo onu kapatmanın bi yolu var mı ??? lütfennn acil bi cevap yazın şifreyi bliyom griyom ama kilit ekranında şifre sormasını istemiyorumm :(

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Aynn :)WİNDOWS 8 bi HARİKAAA alışma biraz zor olacak ama gerçekten müthişş :D hepinize:tşk:yaa aradaşlar şu win 8 de açılışta falan şifre istiyo hep onu kaldırdım ama mesela leptop uyku moduna geçtimi tekrar şifre istiyo onu kapatmanın bi yolu var mı ??? lütfennn acil bi cevap yazın şifreyi bliyom griyom ama kilit ekranında şifre sormasını istemiyorumm :(
Ben windows 8i internet bağlı değilken kurdum şifre istemiyor. Sende büyük ihtimal internet bağlı iken kurdun ve seni microsofta kayıt etti o yüzden çıkıyor. Nasıl kapanacağını bilmiyorum:)

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Ben windows 8i internet bağlı değilken kurdum şifre istemiyor. Sende büyük ihtimal internet bağlı iken kurdun ve seni microsofta kayıt etti o yüzden çıkıyor. Nasıl kapanacağını bilmiyorum:)
Aynn internete bagliyken kurdum acilista da geliyodu sfre onu kpattim ama uyku modundan snra yine istiyo :(

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
googleda araştır bi kapatmanın yolu mutlaka vardır.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
buldum beee sonunda ohh 10 numara oldu şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
nasılmis soylesene ilerde lazım olur:)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
eyw

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Metro'ya " netplwiz " yazıyoduk sanırsam ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt