Dexter Morgan
Üye
8.1 kullandığını biliyordumAlırdı da butonları da cımbızla basardık. Bence küçük ekranlarda 4 idealdir. Fakat daha fazla seçenek için alt alta iki sıra olabilirdi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

8.1 kullandığını biliyordumAlırdı da butonları da cımbızla basardık. Bence küçük ekranlarda 4 idealdir. Fakat daha fazla seçenek için alt alta iki sıra olabilirdi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xperia Z1. Android 4.4.2 kitkat ile böyle oldu. Bence hiç hoş olmadı. Eski hali daha kullanışlıydı. Şimdi hızlı ayarlara geçmek için iki işlem yapıyorum. Önce üstten çekip sonra hızlı ayarlar geçiyor.Bu tasarım size mi ait yoksa Xperia mı? T40 'mı?
8.1 kullandığını biliyordum![]()
Windows Phone'a Stamina Mod geldi de biz mi bilmiyoruz
Hiç karıştırma. Hele bir klavyesi var evlat olsa çekilmez.Yazı fontundan tanıdık geldi Xperia. Çok ince berbat sıradan özelliksiz bir yazı fontu.
Videodaki parallaks görünüm mükemmel olmuş.

internetten film izlediğim için olabilir hemen hemen her gün film izliyorum format atmayı sevmeyen biriyim 8.1 i bekliyorumbazı telefonlardaki diğer klasörü sorununu anlamıyorum , telefonu 4 aydır kullanıyorum. Birçok şey indirdim sildim vss. Diğer klasörü 250 mb civarı yer kaplıyor : ))
Al benden de o kadar!!Ne mobil veri, ne VPN, ne pil yüzdesi...
En çok beklediğim 3. kolondu onu da görmüş oldum artık içim rahat ve keyfim gıcır![]()

Al benden de o kadar!!
1. Şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği
2. Kolon desteği. Başka da bir şey istemiyorum ben.
Tmm vurmayın![]()
Madde imlerinin devam ettirilmiş hali3- Hızlı ayarlar
Sanırım telefonumu yükseltmek istesem 925 e çıkabilicem en fazlaolsun 925 te de 3 kolon var
![]()
8.1 kullandığını biliyordum![]()
heyecan olsun istemiştimWindows Phone'a Stamina Mod geldi de biz mi bilmiyoruz
![]()

Hımm ya varya en azından 820 nn kamerasını 1320 ye takmış olsalardı hiç düşünmez alırdım ama 1320 nin de işte kamerası kötü benim için fotoğraf çekmek önemli bir şey bazen canım sıkılır bir yağmurlu günde yada güneşli günde makro doğa fotoğrafları çekmeyi severimŞahsi fikrimdir: Lumia 925 bence vasat bir telefon. Lumia 920'nin altındadır. Pentile AMOLED ekranlardansa IPS LCD ekranı tercih ederim. Az enerji tüketimi, canlı renkler vs. İkisini de kullandım ve bence Lumia 925 sınıfta kaldı. Benim için bir hayal kırıklığıydı.
ama 1020 de fazla bana
Hımm ya varya en azından 820 nn kamerasını 1320 ye takmış olsalardı hiç düşünmez alırdım ama 1320 nin de işte kamerası kötü benim için fotoğraf çekmek önemli bir şey bazen canım sıkılır bir yağmurlu günde yada güneşli günde makro doğa fotoğrafları çekmeyi severimŞahsi fikrimdir: Lumia 925 bence vasat bir telefon. Lumia 920'nin altındadır. Pentile AMOLED ekranlardansa IPS LCD ekranı tercih ederim. Az enerji tüketimi, canlı renkler vs. İkisini de kullandım ve bence Lumia 925 sınıfta kaldı. Benim için bir hayal kırıklığıydı.
ama 1020 de fazla bana 
ben telefonu alırlen 2 sinide inceledim 925 in ekran 920 nin yanında vasat kalıyo ve 32 gb pahalı diye almamıştımSanırım telefonumu yükseltmek istesem 925 e çıkabilicem en fazlaolsun 925 te de 3 kolon var
![]()
yine windows phone almaya kararlımısın
?Kesinlikle evetben telefonu alırlen 2 sinide inceledim 925 in ekran 920 nin yanında vasat kalıyo ve 32 gb pahalı diye almamıştımyine windows phone almaya kararlımısın
?
Kutucuklar benim işim

bence 8.1 den sonra karar verKesinlikle evetKutucuklar benim işim
![]()
![]()
![]()

8.1 ile birlikte 925'e ips LCD ekran DESTEĞİ Mi gelecek yoksabence 8.1 den sonra karar ver![]()