Ne yazıyor ?Beyler
özet olarak WP8.1 önizlemesinin önümüzdeki ay yayınlanacağını söylüyor.Ne yazıyor ?
WP 8.1 Bitti diyorlardı 2 nisan dediler şimdi 1 ay oldu 1 ay sonrada 2 ay olur töbe töbe..özet olarak WP8.1 önizlemesinin önümüzdeki ay yayınlanacağını söylüyor.
önümüzdeki ay bence nisan'ı kasdediyor..ben de gördüm o tweet i..malum daha mart ayındayız![]()
yoksaaa..........çekeceği var ms'in 
Güncelleme gecikirse satarım telefonu onların keyfini mi beklicem
ben 5s alcaktım ekran büyümedi diye almadım yeni iPhone u bekliyorum çıktımı hemen alcam,microsoft ve nokia bu işi beceremiyo,böyle saçmalık olmaz yabu ''güncelleme'' olayından dolayı bazen keşke üste biraz daha para ekleyip iphone alsaydım diyorum..
ben pozitif olmaya çalışıyorum ama bunların da sağı solu belli olmaz..neticede aylardır kıçı kırık belle'yi beklemiş insanlarız![]()

ben 5s alcaktım ekran büyümedi diye almadım yeni iPhone u bekliyorum çıktımı hemen alcam,microsoft ve nokia bu işi beceremiyo,böyle saçmalık olmaz ya
Bende hala iki tane N8 var.birinde hala anna kullanıyorum![]()
öyle tabi ya, apple da sistem var,cihaz harika mağaza desen şu anda en çok sayıda uygulama olan mağaza,güncellemelerde zamanında veriliyo ve 3-4 yıl da destek var cihaza bu da unutulmamalıadamlar bir güncelleme geleceği zaman önceden tarih veriyorlar ve bütün dünyaya aynı anda dağıtıyorlar..ayrıca bir sorun oldu mu şipşak fixliyorlar.. bizim gibi 2-3 ay bekletmiyorlar..bu yüzden apple firmasını bu güncelleme konusunda her zaman 1 adım önde tutarım..
nostalji iyidir![]()
2015 de de kararlı sürümü verirler. Siz daha cok beklersiniz1 ay daha bekleriz artık napalım