Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Alırdı da butonları da cımbızla basardık. Bence küçük ekranlarda 4 idealdir. Fakat daha fazla seçenek için alt alta iki sıra olabilirdi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1 kullandığını biliyordum :sirit:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu tasarım size mi ait yoksa Xperia mı? T40 'mı?
Xperia Z1. Android 4.4.2 kitkat ile böyle oldu. Bence hiç hoş olmadı. Eski hali daha kullanışlıydı. Şimdi hızlı ayarlara geçmek için iki işlem yapıyorum. Önce üstten çekip sonra hızlı ayarlar geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Yazı fontundan tanıdık geldi Xperia. Çok ince berbat sıradan özelliksiz bir yazı fontu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: sekajmer, PureFood ve ON9
ON9

ON9

Üye
@papakudioflu konu bildirimleri hep eksik geliyor yada hiç gelmiyor. Sitenin İnternet üzerinden ulaşımında sıkıntı mı var yoksa 2-3 haftadır.
Edit: Uygulama kullanmadığım ifşa oldu:sirit:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9
kamuraN021

kamuraN021

Üye
bazı telefonlardaki diğer klasörü sorununu anlamıyorum , telefonu 4 aydır kullanıyorum. Birçok şey indirdim sildim vss. Diğer klasörü 250 mb civarı yer kaplıyor : ))
internetten film izlediğim için olabilir hemen hemen her gün film izliyorum format atmayı sevmeyen biriyim 8.1 i bekliyorum
geldiği gün basacam formati

ON9

ON9

Üye
Ne mobil veri, ne VPN, ne pil yüzdesi...
En çok beklediğim 3. kolondu onu da görmüş oldum artık içim rahat ve keyfim gıcır :sirit:
Al benden de o kadar!!
1. Şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği
2. Kolon desteği. Başka da bir şey istemiyorum ben.

Tmm vurmayın:sirit:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve eyup ensar

respection123

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Sanırım telefonumu yükseltmek istesem 925 e çıkabilicem en fazla :) olsun 925 te de 3 kolon var :)

kesasd

kesasd

Üye
Sanırım telefonumu yükseltmek istesem 925 e çıkabilicem en fazla :) olsun 925 te de 3 kolon var :)

Şahsi fikrimdir: Lumia 925 bence vasat bir telefon. Lumia 920'nin altındadır. Pentile AMOLED ekranlardansa IPS LCD ekranı tercih ederim. Az enerji tüketimi, canlı renkler vs. İkisini de kullandım ve bence Lumia 925 sınıfta kaldı. Benim için bir hayal kırıklığıydı.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Dexter Morgan
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Şahsi fikrimdir: Lumia 925 bence vasat bir telefon. Lumia 920'nin altındadır. Pentile AMOLED ekranlardansa IPS LCD ekranı tercih ederim. Az enerji tüketimi, canlı renkler vs. İkisini de kullandım ve bence Lumia 925 sınıfta kaldı. Benim için bir hayal kırıklığıydı.
Hımm ya varya en azından 820 nn kamerasını 1320 ye takmış olsalardı hiç düşünmez alırdım ama 1320 nin de işte kamerası kötü benim için fotoğraf çekmek önemli bir şey bazen canım sıkılır bir yağmurlu günde yada güneşli günde makro doğa fotoğrafları çekmeyi severim :) ama 1020 de fazla bana :)
Hımm ya varya en azından 820 nn kamerasını 1320 ye takmış olsalardı hiç düşünmez alırdım ama 1320 nin de işte kamerası kötü benim için fotoğraf çekmek önemli bir şey bazen canım sıkılır bir yağmurlu günde yada güneşli günde makro doğa fotoğrafları çekmeyi severim :) ama 1020 de fazla bana :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben telefonu alırlen 2 sinide inceledim 925 in ekran 920 nin yanında vasat kalıyo ve 32 gb pahalı diye almamıştım :) yine windows phone almaya kararlımısın :) ?

dakamon

dakamon

Üye

Üst Alt