Öneri Z10 alıyımmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Windows Phone kesinlikle.lumia 925 ve z10 arasında kaldıysan kesinlikle 925tir :)

Mechanical Engineering

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Bi de kullandığın cihaz ile kendi alacağın cihazın farklarını düşünerek davran. Ona göre kötüleme veya övme. Yani kullandığın cihazın kamerası , ekran çözünürlüğü , işlemci farkı , ram vs. bunları göz önünde bulundurup bir değerlendirme yap.

şuan kullanığım java tabanlı dandik bir telefon 5 senedir kullanıyorum halen bile yetiyor ama sıkıldım işte :D, android tabletim var androidi biliyorum uzun süreden beri uygulama yükledikçe şişiyor ve marketindeki uygulamarın %90ı çöp, şimdi ben face,whatsapp, instagram için z10 yetmezmi?

fk555897

fk555897

Üye
Bence hiç düşünmeden Lunia 925 al. BlackBerry Z10'dan çok daha fazla işine yarar.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
şuan kullanığım java tabanlı dandik bir telefon 5 senedir kullanıyorum halen bile yetiyor ama sıkıldım işte :D, android tabletim var androidi biliyorum uzun süreden beri uygulama yükledikçe şişiyor ve marketindeki uygulamarın %90ı çöp, şimdi ben face,whatsapp, instagram için z10 yetmezmi?

kardeşim bb öldü çok kısa sure sonra desteği de kesilir . Değil 4 yıl 2 yıl belki kullanırsın.tavsiyem 925

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Tamam 925 alcam :/

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Tamam 925 alcam :/

biz zorlamıyoruz ama android istemiyorsun yani ne diyelim gerçi o fiyata 4s de alırsın ama oda gitmez lumialarda 2-3 yıl destek veriyor yani ayrıca Windows Phone genele bir bak yani içinin sinceğine eminim

0MG90

0MG90

Üye
Neden gitmesin 4s daha güncelleme alacak ve hala alınabilir telefon

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
525 kullandım güzelmiş

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Yeni Wp cihazlar çıkacak. Biraz beklersen belki fiyatı düşebilir. Ama Lumia 925 de seni mutlu eder. Zaten metro arayüzüne alışan birisi kolay kolay vazgeçemiyor.

0MG90

0MG90

Üye
Büyük konuşmamak lazım

Burak Altun

Burak Altun

Üye
4s i 4 yıl kullanacak insanın ya çok fakir ya da ios fanı olması lazım
İyi telefon kullanan herkes zengin olmadığı gibi kötü telefon kullanan herkes fakir olmuyor. Ama 4s'teki yorumuna katılmamak elde değil.

• Beğen
Tepkiler: Mia Alfanso
mehmettech

mehmettech

Üye
2.el 0 fark edermi ona göre güzel cepler önerebilirim

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
925 alcam

0MG90