Haber Sony Z1 klavye+numaratik yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
Sony Z1 klavye+numaratik yardımı
Arkadaşlar ben sony z1 de msjları numaratik tuşlarla yazıyordum ama artık o ayar kayboldu hep klavye çıkıyo numaratiğe çeviremiyorum yardım :-(

Not: klavye ayarlarından olmuyor z1 kullanıcıları değiştirebiliyorsa yardımlarınızı bkliyorum... Teşekkürler

yakupb03

yakupb03

Üye
Arkadaşlar ben sony z1 de msjları numaratik tuşlarla yazıyordum ama artık o ayar kayboldu hep klavye çıkıyo numaratiğe çeviremiyorum yardım :-(

Not: klavye ayarlarından olmuyor z1 kullanıcıları değiştirebiliyorsa yardımlarınızı bkliyorum... Teşekkürler
Sen t9 tam klavye.den bahsediyorsun o klavye artık yok büyük ihtimal sen telefonu güncellediktn sonra oldu. Üzgünüm :-)

mrgoxel

mrgoxel

Üye
4.3 ile birlikte sony t9 klavyeyi kaldırdı malesef...çok sevdiğim sony bu yüzden gözümden düştü:grrr:bundan sonra muhtemelen cfw ye yönelirim...
eğer geri gelmesini istiyorsan eski bir stock rom at ve t9 a geç ondan sonra güncelle telefonu ve onarma işlemi yapma tekrar aynı haline döner yoksa:)

yakupb03

yakupb03

Üye
4.3 ile birlikte sony t9 klavyeyi kaldırdı malesef...çok sevdiğim sony bu yüzden gözümden düştü:grrr:bundan sonra muhtemelen cfw ye yönelirim...
eğer geri gelmesini istiyorsan eski bir stock rom at ve t9 a geç ondan sonra güncelle telefonu ve onarma işlemi yapma tekrar aynı haline döner yoksa:)
O kadar uğraşma sadece klavye flaşla istiyorsanız var bende orjinal klavye zip yapıp upload edebilirim?

mrgoxel

mrgoxel

Üye
root ve stock rom atmadan ileriye gitmedim dahakorkumdan:)
onun için flash ı ne biliyorum ne de uğraştım. ama basitse deneyebilirim:)

ciwano0114

Üye
Ya gözünü seveyım. Bana bu flash dosyası lazım. S3 için varsa 3x4 klavye için

ciwano0114

Üye
Evet s3 4.3 sürümü için lazımTouchpal smart keyboard gibi klavye istemiyorum. Orjinal samsung lar ın klavyesi olsun. Varsa