Telefon Tavsiyesi 3 Cihaz Arasında Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
3 Cihaz Arasında Kaldım
Arkadaşlar telefonda fotoğraf çekimi, oyun performansı, hızlı işlemler gerçekleştirme (akıcılık) v.b konulara çok önem veririm.
LG G2, Samsung Note2 ve Samsung S4 arasında kaldım.Sizce hangisi istediğim konularda daha çok işimi görür.Nedenini de yazarsanız iyi olur.

NOT:Baska öneri cihazınız varsa yazınız, nedenleriyle.

İyi forumlar.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
1-)Lg g2/Samsung s4
2-)Note 2

mehmettech

mehmettech

Üye
Kardeş, ben bu 3 arasından g2 derim.güncel cihaz kullanırsın, note2 biraz eskidi gibi, zaten güncelleme 4.4 alıp daha da almaz, s4 için zaten s5 çıktı fiyatı cazip dusecek, satmak istesen...

ben anlatacağım, fiyat ver daha güzel cihazlarda öneririm

berkoto38

berkoto38

Üye
almanyadan getirtme ihtimalin varsa mediamarkt.de ye bak z2 satışa sunuldu 600 euro ya

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ve son kararımı söylüyorum lg g2 :oke:

• Beğen
Tepkiler: lg1967
mehmettech

mehmettech

Üye
Fiyat ?
yukarıda dediğim gibi g2

meg1ddo

meg1ddo

Üye
daha guncel daha iyi donanim daha iyi performans ve cok daha guzel tasarim... G2...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
nexus 5 - lg g2 arasında seçim yap derim

Son düzenleme:
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 5...
Güncel, hızlı, sorunsuz...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2 al ama arayüz biraz civık. S4 tede 32gb alacaksan al

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hız ve akıcılık falan istiyosan nexus 5 öneririm. Bu üçü arasındanda G2 almalısın.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
G2 kesinlikle...

fk555897

fk555897

Üye
3'ü arasından donanım olarak en iyisi G2. Ama ben Note 3 öneririm. Note 3 daha güzel. S-Pen ve büyük ekranı çok işe yarayacağa benziyor.

yusuf1998x

Üye
bütçen 1400tl anlaşıldığına göre. O 3 cihaz arasında performans kamera herşey açısından g2 hepsinden iyi. İstersen nexus5 e de bakabilirsin nexus 5 ve g2 de alsan pişman olmazsın ikiside birbirine denk hemem hemen aynı

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
bütçen 1400tl anlaşıldığına göre. O 3 cihaz arasında performans kamera herşey açısından g2 hepsinden iyi. İstersen nexus5 e de bakabilirsin nexus 5 ve g2 de alsan pişman olmazsın ikiside birbirine denk hemem hemen aynı
Farkları nelerdir?

yusuf1998x

Üye
nexus daha fazla güncelleme alır birde arayüzü saf android normal cihazlara kıyasla daha akıcıdır . Bemce g2 almalısın o 3 cihaz arasından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt