[ROM][OFFICIAL][KitKat 4.4.2][codina] PAC-man 4.4.Alpha-1 [AOSP]

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?
Yanlış bi şey mi yaptığımı mı ima etmeye çalışıyorsun ?
talimatı 4 kere okudum ve ayrıca dosyalarda da eksiklik yok....

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Gappslarda bir sorun olabilir mi ki enteresan ben ilk denememde yaptım. Dosya karışma ihtimali desem :D çünkü bende sorun çıkmayinca calismadigim yerden sordun oldu :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Gerginlige hic gerek yok... Cm 10.2 kur yasadigin hata cwm surumuyle baglantili olabilir onun cwm sinden yuklemeyi dene bir de belki olur :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Gappslarda bir sorun olabilir mi ki enteresan ben ilk denememde yaptım. Dosya karışma ihtimali desem :D çünkü bende sorun çıkmayinca calismadigim yerden sordun oldu :D
Arada sirada oluyor oyle seyler bende gb de arka arkaya kernel kurup root yapiyodum birsey denemek icin 15-20. flashimda twrp coktu harfler birbirine girdi ustune ustun halfbrick oldum :D Oluyo boyle seyler :ehe

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Arada sirada oluyor oyle seyler bende gb de arka arkaya kernel kurup root yapiyodum birsey denemek icin 15-20. flashimda twrp coktu harfler birbirine girdi ustune ustun halfbrick oldum :D Oluyo boyle seyler :ehe
:D :D :D Ne yapmışın sen Âlim Adam ya :D :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
valla ben verdiğim bilgilerin hepsinden eminim sikintisi olanin cihazı sıkıntılidir.3-4 kişi denedi onayladı.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeşim onu iyice araştırdım sıkıntıyı 3 aramayla buldum... Sıkıntı ise şu :
Build.prop üzerinden yelefon modelini Galaxy S5'in model numarasıyla değiştirmiştim.. CWM'de ondam uyumsuzluk gösterdi ... Kendim model numarasını düzeltmeden herhangi bir şey flashladım hatayı yazıyormuş...
Kusra bakma sana da kızdım biraz... :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim onu iyice araştırdım sıkıntıyı 3 aramayla buldum... Sıkıntı ise şu :
Build.prop üzerinden yelefon modelini Galaxy S5'in model numarasıyla değiştirmiştim.. CWM'de ondam uyumsuzluk gösterdi ... Kendim model numarasını düzeltmeden herhangi bir şey flashladım hatayı yazıyormuş...
Kusra bakma sana da kızdım biraz... :)
Estağfurullah çözümü bulduguba sevindim. :)

omer2546

omer2546

Üye
xda da bi yazıda cm11 de hafızza değiştirmişler acaba bunda olurmu ?

• Beğen
Tepkiler: Mr.FSK
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: omer2546 ve Mr.FSK
omer2546

omer2546

Üye

s2 için?

• Beğen
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Âlim Adam @The Shadow baktın mı kardeş ben tam anlamadım telden giriyomda çeviremedim tam yarım yamalak kaldı :D Tam olarak nereye atılıyor onu bilsem yeter 2 dk da 4.4.2 yr geçip denicem...

• Beğen
omer2546

omer2546

Üye
Âlim Adam @The Shadow baktın mı kardeş ben tam anlamadım telden giriyomda çeviremedim tam yarım yamalak kaldı :D Tam olarak nereye atılıyor onu bilsem yeter 2 dk da 4.4.2 yr geçip denicem...
herhalde cwm le flashlıyon :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Tamam bakıcam bi el atarım ace 2 de çalışabilecek hale getirirsem paylaşırım ama bunu flashlarsanız büyük ihtimalle half brick olursunuz çünkü s2 nin emmc çipleri farklı :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Tamam bakıcam bi el atarım ace 2 de çalışabilecek hale getirirsem paylaşırım ama bunu flashlarsanız büyük ihtimalle half brick olursunuz çünkü s2 nin emmc çipleri farklı :)
O zaman bırakalım unuttulım konuyu diim :D

• Beğen
omer2546

omer2546

Üye
Şu An Bu Romu Kullanan Varmı ?