Mr.FSK
Üye
Yanlış bi şey mi yaptığımı mı ima etmeye çalışıyorsun ?Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?
talimatı 4 kere okudum ve ayrıca dosyalarda da eksiklik yok....
Yanlış bi şey mi yaptığımı mı ima etmeye çalışıyorsun ?Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?
Gappslarda bir sorun olabilir mi ki enteresan ben ilk denememde yaptım. Dosya karışma ihtimali desemYanlış bi şey mi yaptığımı mı ima etmeye çalışıyorsun ?
çünkü bende sorun çıkmayinca calismadigim yerden sordun oldu 
Gerginlige hic gerek yok... Cm 10.2 kur yasadigin hata cwm surumuyle baglantili olabilir onun cwm sinden yuklemeyi dene bir de belki olurYanlış bi şey mi yaptığımı mı ima etmeye çalışıyorsun ?

Arada sirada oluyor oyle seyler bende gb de arka arkaya kernel kurup root yapiyodum birsey denemek icin 15-20. flashimda twrp coktu harfler birbirine girdi ustune ustun halfbrick oldumGappslarda bir sorun olabilir mi ki enteresan ben ilk denememde yaptım. Dosya karışma ihtimali desemçünkü bende sorun çıkmayinca calismadigim yerden sordun oldu
![]()
Oluyo boyle seyler 
Arada sirada oluyor oyle seyler bende gb de arka arkaya kernel kurup root yapiyodum birsey denemek icin 15-20. flashimda twrp coktu harfler birbirine girdi ustune ustun halfbrick oldumOluyo boyle seyler
![]()
Ne yapmışın sen Âlim Adam ya

Estağfurullah çözümü bulduguba sevindim.Kardeşim onu iyice araştırdım sıkıntıyı 3 aramayla buldum... Sıkıntı ise şu :
Build.prop üzerinden yelefon modelini Galaxy S5'in model numarasıyla değiştirmiştim.. CWM'de ondam uyumsuzluk gösterdi ... Kendim model numarasını düzeltmeden herhangi bir şey flashladım hatayı yazıyormuş...
Kusra bakma sana da kızdım biraz...![]()

Evet o zaman bundada olur all in one bu sonucta cm based ve o yazinin linkini bana atabilirmisin ?xda da bi yazıda cm11 de hafızza değiştirmişler acaba bunda olurmu ?
Aynen aynen link atabilecen mi acaba...xda da bi yazıda cm11 de hafızza değiştirmişler acaba bunda olurmu ?
link lütfen...xda da bi yazıda cm11 de hafızza değiştirmişler acaba bunda olurmu ?
herhalde cwm le flashlıyonÂlim Adam @The Shadow baktın mı kardeş ben tam anlamadım telden giriyomda çeviremedim tam yarım yamalak kaldıTam olarak nereye atılıyor onu bilsem yeter 2 dk da 4.4.2 yr geçip denicem...

Tamam bakıcam bi el atarım ace 2 de çalışabilecek hale getirirsem paylaşırım ama bunu flashlarsanız büyük ihtimalle half brick olursunuz çünkü s2 nin emmc çipleri farklıÂlim Adam @The Shadow baktın mı kardeş ben tam anlamadım telden giriyomda çeviremedim tam yarım yamalak kaldıTam olarak nereye atılıyor onu bilsem yeter 2 dk da 4.4.2 yr geçip denicem...

O zaman bırakalım unuttulım konuyu diimTamam bakıcam bi el atarım ace 2 de çalışabilecek hale getirirsem paylaşırım ama bunu flashlarsanız büyük ihtimalle half brick olursunuz çünkü s2 nin emmc çipleri farklı![]()

Di bahamO zaman bırakalım unuttulım konuyu diim![]()