[ROM][OFFICIAL][KitKat 4.4.2][codina] PAC-man 4.4.Alpha-1 [AOSP]

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Yok ben bu romu sevmedim. şuan en iyisi bence Âlim Adamın tavsiyesi Cyanogemod 10.2 çok hoşuma gitti hem stabil hem şarj süresi bakımından....

omer2546

omer2546

Üye
Bende Yüklüyorum O zaman :)CWM Yi FlashlayabilsemBeyler toplanin hafiza degistirmeyi buldum konuya ekleyinOnce uygulamalar menusunu acin ace 2 setting uygulamasi var onu ac advanced secenegi var sayfa degistirerek acin swap storage secenegini isaretleyim teli yeniden baslatinİslem bu kadar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bende Yüklüyorum O zaman :)CWM Yi FlashlayabilsemBeyler toplanin hafiza degistirmeyi buldum konuya ekleyinOnce uygulamalar menusunu acin ace 2 setting uygulamasi var onu ac advanced secenegi var sayfa degistirerek acin swap storage secenegini isaretleyim teli yeniden baslatinİslem bu kadar

Video varsa pm atarmsn??

omer2546

omer2546

Üye
Acill Yardim
Biri aradiginda com.android.incallui durduruldu diyor sorun nedir @The Shadow sen bilirsin

omer2546

omer2546

Üye
Burdaki romu pac romBirde su ace 2 10.2 cm link atarmisin @The ShadowArama alma sıkıntısı nı cozseniz bunu kurcamda

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
guzel romkardes rom icin gerekli dosyalari zippyshare gibi bi siteye upload edermisin.suanki siteden indirme yapamiyorum

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Mehmet ben bu romu nasıl indircem ya ¿ :D
linkten giriyom bir sürü başlık var :D

Mmorcali3

Mmorcali3

Üye
cm 11 e göre şarj süresi ne kadar ? serbest ram kaç mb ? kasma donma olurmu hocam

The Shadow

The Shadow

Üye
Mmorcali3

Mmorcali3

Üye
hocam bu ronu denediyseniz serbest ram ne kadar ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow