Senyor Keş
Üye
Bende samsung s2 var 4.1.2 neatrom rom var root var denesek problem olurmu
sorun olacağını zannetmiyorum
Bende samsung s2 var 4.1.2 neatrom rom var root var denesek problem olurmu
Birde build.propu upload etsen direk indirelum
hayır olmaz.Bende samsung s2 var 4.1.2 neatrom rom var root var denesek problem olurmu

yaptıktan sonra cihazı yeniden başlattın mı??bende 4.3 yüklü s3 var denedim ama yapamadım bildirim paneli değişmedi
S3 ve S4 tede oldu belkide...Yeniden Başlattım ama hala aynı , acaba nawy nin dediği gibi sadece note3 içinmi bu
Ben olur diye düşünüyoeum.Eski kodları bir yere not alın.Yenilerini yazın YENİDEN BAŞLATIN. Eğer olmazsa eski kodları tekrar yazıp yeniden başlatın.ROOT mecburdur.s4 minide oluyor mu ?
olmadıBen olur diye düşünüyoeum.Eski kodları bir yere not alın.Yenilerini yazın YENİDEN BAŞLATIN. Eğer olmazsa eski kodları tekrar yazıp yeniden başlatın.ROOT mecburdur.

Arkadaşlar herkesten gerçekten çok özür diliyorum.Ben note 3 stock romda denedim ayrıca custom romlardada denedim basarili sonuçlar aldim. Diğer farklı cihaz lar hakkında hiç bir fikrim yok. Fakat eski kodunuzu bir yere not alip deneyip eğer olmazsa tekrar eski kodunu yazıp devam edebilirsiniz. Root olması şart.Cm 11 icin gecerlimi denesek olurmu ??
Tahminen olurmu yani hc bi fikriniz yok mu ??Arkadaşlar herkesten gerçekten çok özür diliyorum.Ben note 3 stock romda denedim ayrıca custom romlardada denedim basarili sonuçlar aldim. Diğer farklı cihaz lar hakkında hiç bir fikrim yok. Fakat eski kodunuzu bir yere not alip deneyip eğer olmazsa tekrar eski kodunu yazıp devam edebilirsiniz. Root olması şart.
Cihaz nedir??Tahminen olurmu yani hc bi fikriniz yok mu ??
S3 mini cm 11 yukluu 4.4.2Cihaz nedir??
Touchwiz olsa olabilme ihtimali var derdim. Fakat cm bildiğin gibi aosp olur mu hiç bir fikrim yok.S3 mini cm 11 yukluu 4.4.2