Haber Resmi Bittorent Sync Uygulaması Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi Bittorent Sync Uygulaması Mağazada
Resmi bittorent senkronizasyon uygulaması Windows Phone mağazadaki yerini aldı.

Uygulama ile dosyalarınızı bilgisayarınız,telefonunuz ve hesabınız arasında senkronize edebilirsiniz. Otomatik yedekleme özelliğiyle çekilen fotoğrafları da otomatik bir şekilde hesabınızda yedekler. Dosya transferlerini ise yüksek güvenlikli şifrelenmiş olarak yapabiliyor.
Uygulama henüz kapalı beta surecinde fakat yakında kullanılabilir olacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar007

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aktif olduğun da tekrar gündeme gelmesi dileğiyle, konu için teşekkürler :)

saynesim

saynesim

Üye
teşekkürler şu an indirme aktif değil

byibo

byibo

Üye
teşekkürler mağaza açısından çok iyi

beats

beats

Üye
Uygulama indirmeye açıldı.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Uygulamayı indirmeye izniniz yoktur diyor?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye

Bu linki deneyin telefon üzerinden de yükledim bu linkle.
internetten yükledi, telden şuan nete giremiyorum bazı sorunlar oldu benden kaynaklı, büyük ihtimal yükleyecektir bu linkle

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
onedrive den farkı nedir bunun

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bittorent (indirme yöneticisi) pc senkronizasyon uygulaması, onedrive tamamen bulut depolama.
yani şunu diyebiliyormuyuz telefonda çektiğimiz video yada resimi kendi bilgisayarımıza herhangi Bi bağlantı olmadan direk 3g üzerinden kaydetme yapabilirmiyiz yada aynı şekilden pc mizdeki bir resmi telefona alabiliyormuyuz..

beats

beats

Üye
yani şunu diyebiliyormuyuz telefonda çektiğimiz video yada resimi kendi bilgisayarımıza herhangi Bi bağlantı olmadan direk 3g üzerinden kaydetme yapabilirmiyiz yada aynı şekilden pc mizdeki bir resmi telefona alabiliyormuyuz..
Yok öyle değil sanırım torrent kullanmadınız buradan ne işe yaradığına bakabilir, sizin dediğinize yakın işlemleri de plex adlı uygulama kısmi olarak yapabilir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Yok öyle değil sanırım torrent kullanmadınız buradan ne işe yaradığına bakabilir, sizin dediğinize yakın işlemleri de plex adlı uygulama kısmi olarak yapabilir.

torrent kullanıyorum tabiki ama telefonla pc arasındaki bağı çözemedim

bilgisayarkurucusu

Üye
Dostlar Level 2 hoşgeldiniz Selamlar! .:D.

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
OneDrive karşısında ne gibi artılara var bunu görmek gerek.Yani alternatifleri varken bu programın kullanıcı nezdinde farklı bir algı oluşturması biraz güç gibi duruyor.En başından konuya pek bakmadan direk Torrent üzerinden fikir yürüttüm.Torrentlerin,misal olarak oyunların telefonla indirilmesi ve bilgisayarla paylaşılması olanağı aklıma geldi.Fakat bu biraz farklı bir yapıda programlanmış.Denemekden zarar çıkmaz.

Son düzenleme:

Üst Alt