amd işlemcilerden anlamadığım için fazla bir şey diyememİşlemcim= amd athlon II x2
Anakart= MSI 760g
Güç kaynağım=700 w galiba
tamam benim özellikler bunlar askında benim sorum şu bu değerlere bakarak nasıl anlıyorsunuz anakarta uyumlu olduğunu bu arada alacağım ekran kartı ndivia gtx 690
Tek diyebileceğim şey işlemcin eski. İstediğin ekran kartıyla darboğaz yapacağını düşünüyorum.Çünkü anakartında pci-e girişi var. Ekran kartının girişide pci-e o zaman uyuyor. Mesela anakartın agp olup ekran kartı pci-e olsaydı uymazdı.tamamda benim asıl sorum şu siz nasıl anlıyorsunuz uyumlu olup olmadığını
ne kusuru kardeşimpeki işlemci darboğaz yapmak ne demek kusura bakma öğrenmek için soruyorum
Şimdi almak istediğin ekran kartı çok güçlü bir ekran kartı. İşlemcin ise eski bir işlemci. İşlemcin o ekran kartının hızına yetişemez dengesiz olur o zaman darboğaz olur. Çalışmasında bir sorun olmaz ama hiç performans alamazsın.mhzden değil işte güçlerden anlaşılıyor.benim işlemci 3.4 ghz hızı var ekran kartının 915 mhz şimdi işlemcinin hızı ekran karttan daha yüksek nasıl verim alamam?
bende herşeyi tam olarak bilmiyorum. Ekran kartı çok güçlü kart. O karta güçlü işlemci lazım senin işlemcinde o ekran kartına göre çok güçsüz kalıyor. İşlemcinin gücünüde üretim tarihine göre yorumluyorum.Biraz daha aydınlatırmısın
Üstteki arkadaşın yorumunu açıklıyorum. Benim dediğim gibi darboğaz olur, kart elinde kalır demek istiyor.Neden ki işte ben bilmiyorum fazla bişr biraz aöık konussanız size zahmet işlemci ne olmalı