Anakart uyum

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

yusuf1998x

Üye
phenom serisinden değilmi o işlemci?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Peki sıra gelmişken intel dual core e2200 işlemci ile q35 chipset anakart var hangi ekran kartı en iyi gider

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ne 6650si :D o işlemci 7850 yi bile kaldırır az bi overclockla uçar. İşlemcin atlhlon2 nin hangi modeli ? Numarası kaç
Kaldırmasına kaldırır ama bir 4770k gibi AMD A10-7800k deki performansı vermez

-------
Ekledi
--------

O tür eski bir karta pci e 3.0 slotu yoktur bir kere buradan bir darboğaz yapar

yusuf1998x

Üye
işlemciye phenom serisinde zannettim. ayrıca 2.0 3.0 arasında fazla bir fark yok. ona bakarsan amd tabanlı anakartların hepsi 2.0 destekliyor o zaman boşa mı gidiyo ekran kartı ? :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
işlemciye phenom serisinde zannettim. ayrıca 2.0 3.0 arasında fazla bir fark yok. ona bakarsan amd tabanlı anakartların hepsi 2.0 destekliyor o zaman boşa mı gidiyo ekran kartı ? :D
2.0 destekler ama 3.0 kadar performans vermez

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
arkadaşımda hd5670 ekran kartı var ancak anakartı eski o yüzden ekran kartı 1.1 hızında çalışıyor ama mw3 bf3 yüksek grafikde kasmadan oynuyor yani 2.0 3.0 falan hikaye teknoloji tuzağı bunlar hadi 2.0ı geçtim 3.0 tamamen fazlalık boşuna masraf.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben geçen hafta aldım ekran kartı ve güç kaynağı eski pc p4 ekran kartı bozuktu 2. el aldım bi de 400 watt power aldım. Google'a yaz zaten görürsün agp'mi pcı ex'mi benim eski pc 8 senelik mi ne o bile pci'dı seninki de muhtemelen öyledir.

yusuf1998x

Üye
hikaye tabi o zaman amd sistem kuranların performanslarının bi kısmı çöpemi gidiyoo :D googleye yaz bak ;)

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
ne 6650si :D o işlemci 7850 yi bile kaldırır az bi overclockla uçar. İşlemcin atlhlon2 nin hangi modeli ? Numarası kaç
amd athlon x2 270 3.4 ghz işlemcili ama ben ankartla işlemci de saklı olan 4 çekirdeği açtım ayrıca 45 nm işlemci mimarı var biraz eski

yusuf1998x

Üye
o zaman hd 7770 al darboğaz yapmaz

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Önce bi işlemci lazım o ekran kartı için yoksa işlemci ekran kartını sınırlarDarboğazla kullanılır fakat şöyle ekran kartın işlemciye göre sınırlıcak kendini önce ekran kartı sonra işlemciyi yükseltebilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt