İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Sabah geç uyandım servise yetişicem diye koştum. O sıra telefondan saate bakim şoförü arıyım dedim, beni beklesin gitmesin diye. Sen aceleyle telefonu çıkarmaya çalış, tutama, elinden kay. Evin onu asfalt rampa aşağı, telefon seke seke zıpla, en son yüz üstü düş, aşağı doğru kaya kaya git, o gider ben gider, o gider ben gider üstüne basıp tuttum , eeee ne oldu sonra... Kufurun biri bin para..... Gitti canım telefon, 2 gün önce de ekran jelatini söktüm bozuldu diye. Ekranda kılcal bir suru çizik oluştu. Kasanın köşeleri ezildi. Ne yapalım iyice kotu olana kadar kullanalım sonra sarı renk kasa alırız dimi. Ama ekran ne olacak kasa alınca on cam da yanında geliyorum? Yada bu kılcal çizikler nasıl giderilir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Sabah geç uyandım servise yetişicem diye koştum. O sıra telefondan saate bakim şoförü arıyım dedim, beni beklesin gitmesin diye. Sen aceleyle telefonu çıkarmaya çalış, tutama, elinden kay. Evin onu asfalt rampa aşağı, telefon seke seke zıpla, en son yüz üstü düş, aşağı doğru kaya kaya git, o gider ben gider, o gider ben gider üstüne basıp tuttum , eeee ne oldu sonra... Kufurun biri bin para..... Gitti canım telefon, 2 gün önce de ekran jelatini söktüm bozuldu diye. Ekranda kılcal bir suru çizik oluştu. Kasanın köşeleri ezildi. Ne yapalım iyice kotu olana kadar kullanalım sonra sarı renk kasa alırız dimi. Ama ekran ne olacak kasa alınca on cam da yanında geliyorum? Yada bu kılcal çizikler nasıl giderilir
okurken içim bi cız etti valla, geçmiş olsun kardeş :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Meşhur oldunuz :ehe
@papakudioflu
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, PureFood ve beats
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnsan gerçekten hayret ediyor.
O üyenin kim olduğunu hemen hemen herkes biliyor kardeşim, ifşa etmeye gerek bile duymuyorum zaten. Her neyse böyle durumlar için Yunus Emre'den şu sözü ona atfediyorum; Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. :sır:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

@papakudioflu
@bulutsuzgece

bulutsuzgece = foto çekme müdürü :kop2:
Bu arada unutmadan kendi fotoğrafımı da çekip lakabımı hak edeyim :sirit:

• Beğen
Tepkiler: beats ve OttomaN TigeR
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bilgisayarımdan Windows Phone mağazadan uygulamanın birine yükle dedim. Direk telefona yüklendi arada kablo falan yok. Süpermiş. Şimdi keşfettim de yazmak istedim :)))

beats

beats

Üye
Bilgisayarımdan Windows Phone mağazadan uygulamanın birine yükle dedim. Direk telefona yüklendi arada kablo falan yok. Süpermiş. Şimdi keşfettim de yazmak istedim :)))
1.5 sene olacak neredeyse hocam :d: güç olmamış olması önemli olan. :)

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Sorma yaaa:kop:

• Beğen
Tepkiler: beats
narnia16

narnia16

Üye
Bu adam neyin kafasında acaba küçükken derin bi travma falan mı geçirdi?

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
Bay H

Bay H

Üye

@papakudioflu
@bulutsuzgece
biri cahil diğer ondan da cahil. Daha 15 yaşında velet kalkmış burada ki insanlara daha çocuklar vs. demiş. Yeni yetişenlere aileleri nasıl böyle konuşturuyor anlam veremiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu adam neyin kafasında acaba küçükken derin bi travma falan mı geçirdi?

Elemanın kimyasını dengelerken fazla köpürtmüşler :)
Neyse yolu açık olsun, biz elimizden geleni yaptık, mümkün olduğu kadar sabır gösterdik.
Yeni forumundakilere Allah sabır versin diyelim....

Ve konuya Lumialarla devam edelim...

:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, narnia16, beats ve 1 kişi daha
kursat99

kursat99

Üye
Hiç denk geldiniz mi arkadaşlar bilmiyorum ama şu an ismi lazım olmayan bir haber sitesi yeni bir haberinde Build 2014 için 19 Nisan'da demiş. Bari az bişey araştırsalardı. :D

beats

beats

Üye
Hiç denk geldiniz mi arkadaşlar bilmiyorum ama şu an ismi lazım olmayan bir haber sitesi yeni bir haberinde Build 2014 için 19 Nisan'da demiş. Bari az bişey araştırsalardı. :D
Almancadan Türkçeye çevirince öyle oluyor demek ki; L1520 ilk inceleyenlerdeniz diyorlar aslında Almanya merkezi incelemiş video İngilizce, Türkçe dublajı buradakiler yapıyor ses bile inceleme için yeterli tabii onlar da haklı. :)

dakamon

dakamon

Üye
Yahu hiç sızıntı yok hiç haber yok işkence gibi geçiyor son günler

Tost Makinası ile gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Elemanın kimyasını dengelerken fazla köpürtmüşler :)
Neyse yolu açık olsun, biz elimizden geleni yaptık, mümkün olduğu kadar sabır gösterdik.
Yeni forumundakilere Allah sabır versin diyelim....

Ve konuya Lumialarla devam edelim...

:bigstar:
Ben Size dedim ben el atarsam gider bir daha gelemez diye. Ama malum sitede daha önce de böyle konular açıldı. Bilen bilir şahitleri de sağdır araya arkadaşlarını sokup geri dönmek için çok uğraştılar.

neyse kurtulduk çok şükür yeni yerindeki yöneticilere allahtan sabır üyelerine de bol eğlenceli günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: erdal8142, Akhtoher, Bay H ve 2 diğerleri
alasulumurat

alasulumurat

Üye
:)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt