bugn arka tel almaya Vodafone a gttik onada Lumia alcktk adm tavsye etmyrm bn huawei p6 dha iyi dedi ellerndede yokms zatn Lumia 925. Ne diosnz bu use bna camr
atio gbi gldi bna![]()
Merhaba arkadaşım, bende android ve iphone kullanıcısı olarak Windows telefonları merak ediyorum, hatta 920 kafama yatıyor gibi, hatta 1320 nin fiyatının 920 ile ayni olduğunu gördüm, sizce almaya değer mi? Lumia serisinde 920 ile 925 arasında ne tür farklar var?Öncelikle iphone hala duruyor ama satacağım. Neden döndüğüme gelince forumun iphone kısmında kesinlikle buradaki gibi bir ortam yok buradaki herkes çok aktif çok sıcak sürekli paylaşım oluyor orada günde bir paylaşım ya oluyor ya olmuyor. Forum kısmını geçince cihaza diyecek lafım yok fakat Windows'a farkında olmadan çok alışmışım bunun dışında ben güvenlik adamım sabaha kadar oyun oynuyorum film izliyorum bunları iphone 5 te yapmak yerine 1520 de yapmayı yeğledimve ciddi anlamda Windows alışkanlık yapmış ya her şeyi tamam olan telefonu bırakıp geri geldim
![]()
telden dolyi kayio yazrkn elim. Eller biraz buykte hocam![]()

Unlock yasal birşey garantiden çıkarmıyor.Bir kaç sorum var buradan sorayım dedim, bilip de müsait olanlar yardımcı olursa sevinirim.
-Cihazı unlock ettik garantiden çıkıyor değil mi? Sonra tekrar kilitleyip garanti kapsamına sokmak gibi bir olay var mı?
-Unlocklu cihazın garanti dışında herhangi bir kaybı var mı?
-Unlock yaparken androiddeki gibi brick olması gibi bir olay var mı? Yani telefonun perte çıkması gibi bir risk var mı?
-En fazla 2 uygulama mı yükleyebiliyoruz? Format atsak bu 2 hak sıfırlanır mı ya da 2sinden 1'ini silsek 1 tanelik hak geri gelir mi?
-Geliştirici hesabı için pcde original windows 8'e sahip olmak zorunda mıyım?
Teşekkür ettim.
.
.
.Gel, bir sorum daha çıktı, sorudan çok onay.
. @turbocoreCihazı unlock etmeden programını kullanmazsınız!Vaay, eyvallah. Ben de öyle düşünüyordum da demin nette garantiden çıkıyor diye okudum, bir sorayım dedim. Ağzı olan konuşuyor işte, her söylenene inanmayacaksın..
Başka sorum yok şimdilik..Gel, bir sorum daha çıktı, sorudan çok onay.
. @turbocore
-Cihazı unlock etmeden uygulama geliştirirken kullanmam mümkün değil, değil mi?
.Cihazı unlock etmeden programını kullanmazsınız!
ancak bilgisayarda visual studio üzerinden programını detaylı olarak kullanabilirsin yani vs ultimatede yanda telefon çıkıyor ve uygulamayı detaylı olarak deneyebiliyorsun kardeşim ..
.Cihaz kilitli demek istiyor .Hacı visual studio açık zaten, bir iki bir şey yazdım. F5'e basıyorum cihaz bağlı değil diyor. Cihazı bağladım. pin locked dedi..
.Cihaz kilitli demek istiyor ..
.
.Üniversite öğrensiysen beleş oluyyor .Hadi canım sen de..
---
Hacı neyse onu boş ver de Dev.hesabı öğrencilere beleş değil miydi? Öğrenci seçeneği yok?.
.Üniversite öğrensiysen beleş oluyyor ..
. Bir link atsana sana zahmet.
.
. =POkulundan Gerekli Şeyleri Aldınmı ?Evet de öyle bir seçenek bulamadım?. Bir link atsana sana zahmet.
.
Bak senin gibi kullanıyorum ifadeleri de.. =P
Okulundan Gerekli Şeyleri Aldınmı ?
Bak burayı baştan aşağı detaylı oku anlarsın kardeşim .Ne gibi?
.