İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
820 ciler resmen batarya uzmanı olmuşlar :D bizi bu hale getiren nokia utansın :D

• Beğen
Tepkiler: ceza87

alperbjkk

Üye
bugn arka tel almaya Vodafone a gttik onada Lumia alcktk adm tavsye etmyrm bn huawei p6 dha iyi dedi ellerndede yokms zatn Lumia 925. Ne diosnz bu ise bna camr
atio gbi gldi :)

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
bugn arka tel almaya Vodafone a gttik onada Lumia alcktk adm tavsye etmyrm bn huawei p6 dha iyi dedi ellerndede yokms zatn Lumia 925. Ne diosnz bu use bna camr
atio gbi gldi bna :)

Öncelikle Türkçemizi düzgün kullanalım. Cihaz konusuna gelince elinde olmadığı için kafasına göre bir cihaza yönlendirmiş açıkça ortada. Eğer elinde olsaydı 925, huawei falan karıştırmadan satardı.

alperbjkk

Üye
telden dolyi kayio yazrkn elim. Eller biraz buykte hocam :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Öncelikle iphone hala duruyor ama satacağım. Neden döndüğüme gelince forumun iphone kısmında kesinlikle buradaki gibi bir ortam yok buradaki herkes çok aktif çok sıcak sürekli paylaşım oluyor orada günde bir paylaşım ya oluyor ya olmuyor. Forum kısmını geçince cihaza diyecek lafım yok fakat Windows'a farkında olmadan çok alışmışım bunun dışında ben güvenlik adamım sabaha kadar oyun oynuyorum film izliyorum bunları iphone 5 te yapmak yerine 1520 de yapmayı yeğledim :) ve ciddi anlamda Windows alışkanlık yapmış ya her şeyi tamam olan telefonu bırakıp geri geldim :)
Merhaba arkadaşım, bende android ve iphone kullanıcısı olarak Windows telefonları merak ediyorum, hatta 920 kafama yatıyor gibi, hatta 1320 nin fiyatının 920 ile ayni olduğunu gördüm, sizce almaya değer mi? Lumia serisinde 920 ile 925 arasında ne tür farklar var?

urfalı_63

Üye
L920

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şimdi benim teknik olarak anlatmam uzun sürer fakat çok detaylı bir şekilde karşılaştırma yapmak için Google'a kiyasla yazın ilk siteden istediğiniz cihazı Full özellik şeklinde kıyaslayın. Ben Galaxy Note, HTC One, Galaxy S3,Lumia 1020,İphone 5 kullanmış biri olarak Windows'u gerçekten tavsiye ediyorum. Sade'ce biraz sabırlı olmak gerekiyor. Gelecek oyunlara ve uygulamalara takılmamak gerekiyor sonuçta cihaz çok iyi. En basit şekilde bu paraya profesyonel Navigasyon desteği Office desteği 3 yıl güncelleme sözü Nokia gibi bir firmanın sağlam cihazını alıyorsun sayamadıklarım da kâr olsun. Kesinlikle pişman olmazsın.

Invoke

Invoke

Üye
Bir kaç sorum var buradan sorayım dedim, bilip de müsait olanlar yardımcı olursa sevinirim.

-Cihazı unlock ettik garantiden çıkıyor değil mi? Sonra tekrar kilitleyip garanti kapsamına sokmak gibi bir olay var mı?

-Unlocklu cihazın garanti dışında herhangi bir kaybı var mı?

-Unlock yaparken androiddeki gibi brick olması gibi bir olay var mı? Yani telefonun perte çıkması gibi bir risk var mı?

-En fazla 2 uygulama mı yükleyebiliyoruz? Format atsak bu 2 hak sıfırlanır mı ya da 2sinden 1'ini silsek 1 tanelik hak geri gelir mi? :D

-Geliştirici hesabı için pcde original windows 8'e sahip olmak zorunda mıyım?

Teşekkür ettim.

turbocore

turbocore

Üye
Bir kaç sorum var buradan sorayım dedim, bilip de müsait olanlar yardımcı olursa sevinirim.

-Cihazı unlock ettik garantiden çıkıyor değil mi? Sonra tekrar kilitleyip garanti kapsamına sokmak gibi bir olay var mı?

-Unlocklu cihazın garanti dışında herhangi bir kaybı var mı?

-Unlock yaparken androiddeki gibi brick olması gibi bir olay var mı? Yani telefonun perte çıkması gibi bir risk var mı?

-En fazla 2 uygulama mı yükleyebiliyoruz? Format atsak bu 2 hak sıfırlanır mı ya da 2sinden 1'ini silsek 1 tanelik hak geri gelir mi? :D

-Geliştirici hesabı için pcde original windows 8'e sahip olmak zorunda mıyım?

Teşekkür ettim.
Unlock yasal birşey garantiden çıkarmıyor.
unlocklu cihazın sadece zararı dışardan güvensiz uygulama oyun yüklemek sorunlara neden olabilir.
hayır brick gibi bir durum yok.
en fazla 2 ancak çeşitli uygulamalarla 10 olabiliyor veya geliştirici hesabı alırsan 10 oluyor.
hayır geliştirici hesabı web üzerinden alınıyor unlock için windows 8 gerekliydi ancak lite sürüm ile o sorun da aşıldı başka soru varsa alıyım .:D.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Vaay, eyvallah. Ben de öyle düşünüyordum da demin nette garantiden çıkıyor diye okudum, bir sorayım dedim. Ağzı olan konuşuyor işte, her söylenene inanmayacaksın. :D.

Başka sorum yok şimdilik. :D.Gel, bir sorum daha çıktı, sorudan çok onay. :D. @turbocore

-Cihazı unlock etmeden uygulama geliştirirken kullanmam mümkün değil, değil mi?

turbocore

turbocore

Üye
Vaay, eyvallah. Ben de öyle düşünüyordum da demin nette garantiden çıkıyor diye okudum, bir sorayım dedim. Ağzı olan konuşuyor işte, her söylenene inanmayacaksın. :D.

Başka sorum yok şimdilik. :D.Gel, bir sorum daha çıktı, sorudan çok onay. :D. @turbocore

-Cihazı unlock etmeden uygulama geliştirirken kullanmam mümkün değil, değil mi?
Cihazı unlock etmeden programını kullanmazsınız!
ancak bilgisayarda visual studio üzerinden programını detaylı olarak kullanabilirsin yani vs ultimatede yanda telefon çıkıyor ve uygulamayı detaylı olarak deneyebiliyorsun kardeşim .:D.

Invoke

Invoke

Üye
Cihazı unlock etmeden programını kullanmazsınız!
ancak bilgisayarda visual studio üzerinden programını detaylı olarak kullanabilirsin yani vs ultimatede yanda telefon çıkıyor ve uygulamayı detaylı olarak deneyebiliyorsun kardeşim .:D.

Hacı visual studio açık zaten, bir iki bir şey yazdım. F5'e basıyorum cihaz bağlı değil diyor. Cihazı bağladım. pin locked dedi. :D.

turbocore

turbocore

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt