Sağolasın öyle oldu haliyle jb çıkarsa güncelliyeceğimHayirli olsun Cag atlamis gibi olmussundur ayni sey bende de olmusdu
Hemen 7.1 guncelle iyi uçuşlar![]()

Çok teşekkür ederim OttomanHayırlı olsun, güle güle kullan.
MaxiCep Windows Phone uygulaması için sonsuz teşekkürler.

Estağfurullah ne parası hediye gelmese bende veda edemezdim dedimya baştan Allahım isteyene nasip eder inşAllah sıkmayın canınızı .para olsa bende veda edicem de. Fakirliğin gözü kör olsun.
sn birakmada bide asigasi bna yeter nosbar dan ses soluk cikmyo sn zmnlarda kards sni tebrik edrm uzun omurlereHayırlı olsun Symbian bi kişi daha kaybetti![]()

Sağlık Olsun Nokia'nın Bu telefonları Yüz Üstü Bırakdığına Inanmıyorum.Symbian Candır
Levent abi artık Androidde ama bayadır görmüyorum
Lumia 520 460 tl benim Nokia 500 450![]()

NewKiasymbian candır can![]()
hiç sevmedimNewKia
Symbian= Nokia purewiev 808Ben ikisini birlikte yürütüyorum dengeli![]()
hayırlı olsun bence gıt sat note 3 al lg g2 al z1 al buyuk ekranın yerı baska kucuk ekran kalmadı artık zatenGeçen cumartesiden itibaren yeni telefonum 5S i elime almış bulunuyorum . Sadece pasaport işlemlerini halletmesi kaldı .. Sizlerede bu telefonu almayı düşünenlere yani , şiddetle tavsiye ediyorum . N8 im artık bir efsane olarak kalacak . Bizlere program paylaşımında emek gösteren tüm symbiancılara teşekkürler ve hoşçakal diyorum .
Saygılarımla .
Hayır böyle bişey yapmayı düşünmüyorum şu ana kadar memnunum ekranla bir derdin yok çokta stabilhayırlı olsun bence gıt sat note 3 al lg g2 al z1 al buyuk ekranın yerı baska kucuk ekran kalmadı artık zaten