Haber Stoklarla sınırlı satılmaya başlandı ( General Mobile Elite )

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Lite gayet uygun bence 2 gb ram yeterli 1 gb fazlası icin 300 tl verilmez

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Çok fark olmaz yeter 2gb ram bence.
Alacak kişi telefonu eğer uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsa bence elite almalı. Yok kısa vadeli, ben sadece hevesimi alacağım diyorsa lite almalı.

smh60

smh60

Üye
Elite 1100-1200 arası olsaydı dediğin dogru olurdu ama 300 tl biraz fazla kaçmış

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Elite 1100-1200 arası olsaydı dediğin dogru olurdu ama 300 tl biraz fazla kaçmış
Şimdi ben eğer aldığım telefonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyor olsaydım kesinlikle Elite yi seçerdim. Çünkü 2 GB ram bu süre zarfın da yetersiz gelmeye başlayacaktır. Yok ben birkaç ay kullanıp sonra yeni çıkan modellere bakacağım diyorsan alsın lite. 2 gb ram bir yıl boyunca sorunsuz bir şekil de götürür seni zaten.

0MG90

0MG90

Üye
Yetersiz değil bence Elite Lite daha iyi seçenek.

dejavu178

dejavu178

Üye
herkes ram açısından değerlendirmiş ama bence rom farkı daha önemli, biri 16 biri 32. Açıkcası 16 nın bana yetmeyeceğini düşünüyorum bu nedenlede elite'ten vazgeçtim sanırım

MaxipmaN

Üye
nexus5 al kafan rahat olsun

• Beğen
Tepkiler: Invoke
PriZm

PriZm

Üye
Cihazda aosp a yakın bir rom var ve 3 gb ram tamamen gereksiz.Ram 1-1.5 gb olsa bile gayet rahat yeterli olacaktır.Malum touchwiz değil bu..

• Beğen
Tepkiler: Invoke, GDDR5 ve smh60
meg1ddo

meg1ddo

Üye
sahsen elite alacagima nexus5 alirim ama lite fiyati iyi donanima gore, aslinda GM de kendi kendine ters kose olacak gibi, lite diye model yapmis ama neredeyse farksiz ve donanimiyla fazlasiyla yeterli performans gosterir, elite i almak icin nerdeyse hicbir neden yaratamamis gm, sirf 3 gb ram olsun diye de alinmaz kanatimce, diger firmalara baktigimizda misal s4 ve s4mini diye iki secenek var ama biri digerinden cok farkli, ama GM o farki yaratamamis ve hatta risk bile almis cunku elite karsisinda nexus5 gibi bir tehlike var hatta g2 yi de katabaliriz, o yuzden elite yerine lite almak daha mantikli olacak 300 lira cepte kalir, ki cogu kisinin de daha ucuz oldugu icin lite a yonelecegini dusunuyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bunun yerine hali hazırda ve güvenli google ın nexus 5 ini alırım hem yazılım açısından hem tasarım açısından çok daha güzel

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Uhops

Uhops

Üye
11 dakika %3'e yakın bir batarya tüketimi oluyor :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim

Üst Alt