Bugün tanıtım da fiyatlar biçildi. Elite 1299, lite 999 lira.o marka için pahalı, muzaffer bey en fazla 1200 olacak diyordu
tamam biliyorum ama muzaffer bey en fazla 1200 olacak demiştiBugün tanıtım da fiyatlar biçildi. Elite 1299, lite 999 lira.
Ama dediği gibi olmadı .tamam biliyorum ama muzaffer bey en fazla 1200 olacak demişti

bu marka benim için önemsiz zaten dolandırıcılıkta üstlerine yoklar 2008de 300 liraya aldığım telefonu aynı arızadan 5 defa yolladık yaptık dediler geri geliyodu yine aynı sorun sonunda parasını tüketici mahkemesinden zorla aldık, şimdide çinden telefon getirip üzerine marka basıp biz ürettik diye satıyorlar sonra 10 telefondan 8i şarj soketi, ekran vs. uğraş durAma dediği gibi olmadı .![]()
Bu konuda sizinle aynı fikir de değilim. Çevrem de bu telefonu kullanana bir çok kişi var. Bizzat ben de bu telefonu bol bol kullanma imkanı buldum. Fiyatına göre gayet güzel telefon. Her ne kadar ürün çin malı olsa dahi yazılım destekçisi tamamen türk. Adamlar telefonu sattıktan sonra sürekli telefon ile ilgilendiler ve telefonun eksikliklerini gidermeye çalıştılar. Discoveriyi karalayanlar ya o telefonu kullanmamışlardır veya marka takıntıları vardır.bu marka benim için önemsiz zaten dolandırıcılıkta üstlerine yoklar 2008de 300 liraya aldığım telefonu aynı arızadan 5 defa yolladık yaptık dediler geri geliyodu yine aynı sorun sonunda parasını tüketici mahkemesinden zorla aldık, şimdide çinden telefon getirip üzerine marka basıp biz ürettik diye satıyorlar sonra 10 telefondan 8i şarj soketi, ekran vs. uğraş dur
Antutu kıyaslamasın da Not3 ü geride bırakıyor. Bence fiyatı gayet iyi.. Abartmamak lazım.Daha ucuz olmalıydı
Tercih meselesi. Ben olsam kağıt üstünde daha cazip duran bu telefonu alırdım nexus alacağıma. Sanırım elite nin hafıza kartı seçeneği de var..Bu telefona 1300lira verene kadar 100tl fazla verip Nexus 5 alınır en azından satış sonrasında oluşan saçma salak sorunlarla uğraşmazsınız.
Kesinlikle abartma değil. Ortama bir telefonun imalatı 300 lirayı geçmez. Hatta iPhone 4S'in imalat fiyatı 132 , iPhone 5'in fiyatı 168 dolar. General mobile discovery elite ne kadar olabilir ki ? 999 lira olmalıydı.Bu konuda sizinle aynı fikir de değilim. Çevrem de bu telefonu kullanana bir çok kişi var. Bizzat ben de bu telefonu bol bol kullanma imkanı buldum. Fiyatına göre gayet güzel telefon. Her ne kadar ürün çin malı olsa dahi yazılım destekçisi tamamen türk. Adamlar telefonu sattıktan sonra sürekli telefon ile ilgilendiler ve telefonun eksikliklerini gidermeye çalıştılar. Discoveriyi karalayanlar ya o telefonu kullanmamışlardır veya marka takıntıları vardır.
Antutu kıyaslamasın da Not3 ü geride bırakıyor. Bence fiyatı gayet iyi.. Abartmamak lazım.
Bu konu da bir bilgim yok. Ama F/P açısın dan en iyi marka GM diyebilirim.Kesinlikle abartma değil. Ortama bir telefonun imalatı 300 lirayı geçmez. Hatta iPhone 4S'in imalat fiyatı 132 , iPhone 5'in fiyatı 168 dolar. General mobile discovery elite ne kadar olabilir ki ? 999 lira olmalıydı.
Fiyat demek için artık geçBu konu da bir bilgim yok. Ama F/P açısın dan en iyi marka GM diyebilirim.

Tercih meselesi. Ben olsam kağıt üstünde daha cazip duran bu telefonu alırdım nexus alacağıma. Sanırım elite nin hafıza kartı seçeneği de var..