Haber Twitter Kapatıldı. Nasıl girebiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slmrt

slmrt

Üye
bir andan tüm ülke için yapamıyorlar bölge bölge yapıyorlar seninkide girmiycek rahat ol ve bekle :D

kursat99

kursat99

Üye
Modemin DNS ayarı ayarlanmışsa sorun olmadan girilebilir.

Güvercin ile gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
dns olmadan girilmiyor. mobilden express giriyor galiba. suan twitter uygulaması çalışmıyor

zırtvırt

zırtvırt

Üye
    Konu Sahibi
Ben giremiyorum hala internet explorerden. Arkadaşın yazdığı tarayıcılarla girebiliyorum sadece.

• Beğen
Tepkiler: sezerr53
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Tam anlaşılır mı emin değilim.Photoshop hata verdi açamadım.Bendeki hal ve durum şu an için herhangi bir sıkıntının olmadığı yönünde.Sonrası için pek fazla söyleyebileceğim birşey yok.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar Windows Phone için Resmi Twitter uygulamasıyla bağlanabiliyoruz sıkıntı yok

turbocore

turbocore

Üye
Arkadaşlar wifi proxy ilede girebilirsiniz kısa bir tüyo .:D.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Windows Phone için Resmi Twitter uygulamasıyla bağlanabiliyoruz sıkıntı yok

Bizimkilerde inat var Tarayıcıdan girmezlerse içlerine sinmez :) Şaka bir yana olay Twitter'ın kendi uygulaması değil.Tamamıyla tarayıcı odaklı.Birçoğu giremediğini dile getirmiş.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bizimkilerde inat var Tarayıcıdan girmezlerse içlerine sinmez :) Şaka bir yana olay Twitter'ın kendi uygulaması değil.Tamamıyla tarayıcı odaklı.Birçoğu giremediğini dile getirmiş.

valla ben mi ballıyım bilmiyorum ama benim uygulama çatır çatır giriyor maşallah :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
valla ben mi ballıyım bilmiyorum ama benim uygulama çatır çatır giriyor maşallah :)

Durum bende de değişkenlik göstermiyor.Yukarıda ki resim herşeyi özetliyor zaten.Tarayıcı yada kendi uygulaması herhangi sakat bir durum yok.İle göre ayrıştırmaya kalksak İstanbul birinci sıradan dahil olurdu.Ve Twitter'da zerre bir oynama göremedim herkez faaliyetde.İşin özünü tedbir olarak değerlendirmek isterdim fakat algılar çok farklı.Anormal bir durum var ama genel mi yoksa kişisel mi ipin ucu buradan kopuyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Adminler siyasi mesajlara anında tedbir alıyor.Teşekkür ediyorum onlara.

Ben sadece 1-2 dakika girememezlik olmuştu tarayıcıdan o kadar onun dışında tweet'te atıyorum başkalarının yazdıklarınıda okuyorum hiç bir sıkıntı yok saatlerdir böyle çatır çatır çalışıyor.Arkadaşların belirttiği gibi program ve kablosuz internet ile tarayıcıdan sorunsuz giriyorum ama internet paketimle girmiyor

sinan430

sinan430

Üye
Nokia xpress le açılmıyor bende

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sekajmer

sekajmer

Üye
Ağzımı açtıracaklar ya Bi gece ansızın kapattı ha. Abi senkimsin ki kapatıyorsun alt tarafı dns ile giriyoruz . :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hoppa bu konu buraya da mı girdi ya

Dejavuex

Dejavuex

Üye
nokia express ile falan çok yavaş ya mobil üzerinden normal internet ile çok yavaş bağlanıyoruz offfff :D

sekajmer

sekajmer

Üye
uygulama giriyor daha ne istiyorsunuz , kurcalamayın girin işte

sekajmer

sekajmer

Üye
uygulama wifi üzerinden giriyor normal mobil veri bağlantısı üzerinden erişim yapılmıyor :S
ha anladım . Benim WİFİ de dns yapılıydı. Nokia eXprees ve uc browser iş görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt