turbocore
Üye
ben dns veyatta vpn konusunu demedim zatenKardeşim DNS yazmak seni hacker yapmaz DNS'i 10 yaşında kardeşim de kullaniyor. Sen girebiliyorsan herkes girer daha fazla tatava yapma siyasete de girme.

ben dns veyatta vpn konusunu demedim zatenKardeşim DNS yazmak seni hacker yapmaz DNS'i 10 yaşında kardeşim de kullaniyor. Sen girebiliyorsan herkes girer daha fazla tatava yapma siyasete de girme.

Birader sen ne sallıyorsun öyle. benim kuzenim Amerikada Twitter üzerinden bi kullanıcıdan hakaretler ve tehditler aldı dava etti. Kim olduğu tespit edildi, 5bin$ para cezası verildi adama. Sen gelmiş IP vermiyor diyorsun güldürme beniMaalesef twitter hiçbir ülkede ip adresi vermiyor.
Ben hertürlü girerim siyah şapkalı hackerlar engellenemez.

Redhack grubunu bulmak için çalışmalar yapıyorlar veyatta anonymous ama amerika neden anonymousu bulamıyor çünkü anonymous 80 binden fazla üyesi var bunu demek istediyseniz cevap bu ama bu boykot değil bildiğin kısıtlama.

Kullanıcı bilgisi isim ve soyisim senin nerde ne halt yaptığını bulamaz. sonuçta başka isimlede kullanıyor olabilirsin. IP verirler yerini tespit etmek iiçinÇok basit düşünüyorsun. Twitter yüzünden ülke ne hale geldi. görmüyor musun? Kaç insan öldü kaç milyar dolar devlet zarara girdi. Ortalığı karıştırmak için en iyi yöntem sosyal medyadır.Benim bildiğim twitter hiçbir şekilde ip bilgisi vermiyor ancak kullanıcı bilgisi veriyor olabilir.
Bilemiyorum benim bu konuda pek bilgim yokki ben o konularla fazla ilgilenemiyorum daha önemli işlerim olduğu için ancak twitter.com a şuan girersen görüceksin ki herkez akp yi kötülüyor ve yapılan haksızlıklara dur diyor. siyasi konuşmak yasak olduğu için burda. koyalım olurmu kardeşim ? .Kullanıcı bilgisi isim ve soyisim senin nerde ne halt yaptığını bulamaz. sonuçta başka isimlede kullanıyor olabilirsin. IP verirler yerini tespit etmek iiçin
.twitter veya facebook yüzünden insan ölmez bu bir yapılan eylemlerde haklısın ama onca kullanıcının hakkını yiyor her ay 108tl para verelim ve bir yere giremiyelim olurmu ? devlet zarara nasıl girdi açıklarmısın özelden siyasi değilse burdanda yazabilirsin.Kullanıcı bilgisi isim ve soyisim senin nerde ne halt yaptığını bulamaz. sonuçta başka isimlede kullanıyor olabilirsin. IP verirler yerini tespit etmek iiçinÇok basit düşünüyorsun. Twitter yüzünden ülke ne hale geldi. görmüyor musun? Kaç insan öldü kaç milyar dolar devlet zarara girdi. Ortalığı karıştırmak için en iyi yöntem sosyal medyadır.
Çoğu normal kullanıcı bot değilSenin AKP ve Fethullahçi hashtag botlarindan haberin yok tabi![]()
zaten twitter bugün botları toplu silmeye almıştı .
.okmeydanında şuan polis karantinaya aldı eylemler için.Konumuzun amacındayız biraz çıktık sadece herneyse .Boşuna Konuşmayın Ya Ceza Alacaksınız Yada Konu Kilitlenecek. Kapatıldı Mı Kapatılmadı Mı Giriyor Musun Giremiyor Musun ? Konunun Amacını Değiştirmek Kapanmasına, Silinmesine Sebeptir.
.Link atsana. [APK]Android kullanıcıları telefona HOTSPOT SHİELT yükleyerek istediği siteye uygulamaya erişebilir![]()
aynı uygulamayı bilgisayarınızada yükleyebilirsiniz .
Root ister mi?hots yaz direk çıkıyo zaten
bende istediRoot ister mi?
Çalişmaz.bende istedi
ama indir bi dene belki root olmadanda calisabilir
denemesi bedavaÇalişmaz.

siyah şapkalı hacker mı olmak istiyorsun veya öyle mi hissediyorsun çok yazıkMaalesef twitter hiçbir ülkede ip adresi vermiyor.
Ben hertürlü girerim siyah şapkalı hackerlar engellenemez.

