Twitter Erişim Engellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi

SheFy

SheFy

Üye
Maalesef twitter hiçbir ülkede ip adresi vermiyor.
Ben hertürlü girerim siyah şapkalı hackerlar engellenemez.
Birader sen ne sallıyorsun öyle. benim kuzenim Amerikada Twitter üzerinden bi kullanıcıdan hakaretler ve tehditler aldı dava etti. Kim olduğu tespit edildi, 5bin$ para cezası verildi adama. Sen gelmiş IP vermiyor diyorsun güldürme beni :)

• Beğen
Tepkiler: Preloader
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Redhack grubunu bulmak için çalışmalar yapıyorlar veyatta anonymous ama amerika neden anonymousu bulamıyor çünkü anonymous 80 binden fazla üyesi var bunu demek istediyseniz cevap bu ama bu boykot değil bildiğin kısıtlama.

:kop:
Konudaki En Güldüren Yorum Bu Oldu

• Beğen
Tepkiler: Preloader ve SheFy
SheFy

SheFy

Üye
Aynı zamanda şuanda twitterın kapanmasıın nedeni de bu Türkiye ile bilgi paylaşmaması. Başbakanlık açıklama yaptı bunun için.

SheFy

SheFy

Üye
Benim bildiğim twitter hiçbir şekilde ip bilgisi vermiyor ancak kullanıcı bilgisi veriyor olabilir.
Kullanıcı bilgisi isim ve soyisim senin nerde ne halt yaptığını bulamaz. sonuçta başka isimlede kullanıyor olabilirsin. IP verirler yerini tespit etmek iiçinÇok basit düşünüyorsun. Twitter yüzünden ülke ne hale geldi. görmüyor musun? Kaç insan öldü kaç milyar dolar devlet zarara girdi. Ortalığı karıştırmak için en iyi yöntem sosyal medyadır.

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı bilgisi isim ve soyisim senin nerde ne halt yaptığını bulamaz. sonuçta başka isimlede kullanıyor olabilirsin. IP verirler yerini tespit etmek iiçin
Bilemiyorum benim bu konuda pek bilgim yokki ben o konularla fazla ilgilenemiyorum daha önemli işlerim olduğu için ancak twitter.com a şuan girersen görüceksin ki herkez akp yi kötülüyor ve yapılan haksızlıklara dur diyor. siyasi konuşmak yasak olduğu için burda. koyalım olurmu kardeşim ? .:D.

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı bilgisi isim ve soyisim senin nerde ne halt yaptığını bulamaz. sonuçta başka isimlede kullanıyor olabilirsin. IP verirler yerini tespit etmek iiçinÇok basit düşünüyorsun. Twitter yüzünden ülke ne hale geldi. görmüyor musun? Kaç insan öldü kaç milyar dolar devlet zarara girdi. Ortalığı karıştırmak için en iyi yöntem sosyal medyadır.
twitter veya facebook yüzünden insan ölmez bu bir yapılan eylemlerde haklısın ama onca kullanıcının hakkını yiyor her ay 108tl para verelim ve bir yere giremiyelim olurmu ? devlet zarara nasıl girdi açıklarmısın özelden siyasi değilse burdanda yazabilirsin.
Senin AKP ve Fethullahçi hashtag botlarindan haberin yok tabi :D
Çoğu normal kullanıcı bot değil :D zaten twitter bugün botları toplu silmeye almıştı .:D.okmeydanında şuan polis karantinaya aldı eylemler için.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Boşuna Konuşmayın Ya Ceza Alacaksınız Yada Konu Kilitlenecek. Kapatıldı Mı Kapatılmadı Mı Giriyor Musun Giremiyor Musun ? Konunun Amacını Değiştirmek Kapanmasına, Silinmesine Sebeptir.

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna Konuşmayın Ya Ceza Alacaksınız Yada Konu Kilitlenecek. Kapatıldı Mı Kapatılmadı Mı Giriyor Musun Giremiyor Musun ? Konunun Amacını Değiştirmek Kapanmasına, Silinmesine Sebeptir.
Konumuzun amacındayız biraz çıktık sadece herneyse .:D.

mürteza16

mürteza16

Üye
Opera miniden giriyor.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Android kullanıcıları telefona HOTSPOT SHİELT yükleyerek istediği siteye uygulamaya erişebilir :D

aynı uygulamayı bilgisayarınızada yükleyebilirsiniz .

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Maalesef twitter hiçbir ülkede ip adresi vermiyor.
Ben hertürlü girerim siyah şapkalı hackerlar engellenemez.
siyah şapkalı hacker mı olmak istiyorsun veya öyle mi hissediyorsun çok yazık :(

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
İletişim bilgilerini vermemek görünen sebep. İyiki de vermiyor. Yoksa bu adam şu bize karşıt şu şöyle şu böyle diye kimleri kimleri içeri alırdı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt