Twitter Erişim Engellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hotspotla Harbidende Giriyor Ancak Denemelik Heralde Paypal İstiyor

BornToKill

BornToKill

Üye
tunnelbear kurun Türkiyeye sınırsız üyelik veriyor twitter kapanması olayından dolayı

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
muhsin13

muhsin13

Üye
tvitır yönetimi avukat tutmuş muhtemelen bir iki güne anlaşıp geri açarlar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
comodo tarayıcı indirin rahat rahat girin her türlü siteye :)

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yalnız uyarıyım bundan sonra devlet büyüklerini ağır bir küfür ederseniz tüm bilginiz paylaşılır hale gelicek ve ceza alabilirsiniz aman dikat diyim. .:D. .:D.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
pc den su anda giriyor hiçbir ayar yapmadan :D

0MG90

0MG90

Üye
Kullanmıyorsanız karışmayın siz Facebook takılmaya devam edin;)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
oy vermeye devam et sen sonra da masum insanlara kanı bozuk derler bu kafa bende olsa dünyayı ele geçiririm :muha:
Malum parti taraftari değilim siyasi görüşümü soylemesem daha iyi bence :)

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Facebook.com da oyun isteği alıp çocukca şeylere bakıcağıma twitter.com da olurum çok çok çok çok çok daha iyi olur .:D.
eee ozaman buda benden size gelsin.

SheFy

SheFy

Üye
Arkadaşlar herkez farklı bir siyasi parti tutabilir buna ÖZGÜRLÜK deniyor bildiğiniz gibi ama şuan başımızda olanlar gerçekten ülkemizi bitirdiler artık çoğu ilde çocuklarımız veyatta kadınlarımız sokağa çıkmaya bazen korkuyor ama bunları tartışmak maxicep.com değil siyasi forumlar olabilir çünkü maxicep kullanım koşullarında bu yasak ki @Ozan arkadaşımız belki forumun kapanmasından vs den dolayı bu kuralı koymuş olabilir .:D.
Son yazım olacak. Sen T.C. Başbakanına destek vermiyor , sevmiyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Rahmetli olmuş annesine , karısına , çocuklarına küfredeceksin ceza almayacaksın, sonra da kalkıp adama diktatör diyeceksin. Bunu ABD de yapdan içeriğ İran da yapsan şu an hayatta değildin. Sana hitaben değil genel olarak söyledim. Sakın bunu savunduğum anlamına getirmeyin. Ben herkesi eleştirir herkesi övebilirim. Kimse dört dörtlük değildir. Malum forumda siyaset konuşmak yasak ben olabildiğince yüzeysel anlattım.

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Son yazım olacak. Sen T.C. Başbakanına destek vermiyor , sevmiyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Rahmetli olmuş annesine , karısına , çocuklarına küfredeceksin ceza almayacaksın, sonra da kalkıp adama diktatör diyeceksin. Bunu ABD de yapdan içeriğ İran da yapsan şu an hayatta değildin. Sana hitaben değil genel olarak söyledim. Sakın bunu savunduğum anlamına getirmeyin. Ben herkesi eleştirir herkesi övebilirim. Kimse dört dörtlük değildir. Malum forumda siyaset konuşmak yasak ben olabildiğince yüzeysel anlattım.
Yazına birazda olsa katiliyorum ama bence ulkemiz icin bunlar degil daha onemli aktivteler yapilmali ben siyasetle ilgilenen bir adam degilim yani o konulari sevmem pek :-) . başbakanımızın guzel yaptigi bir suru sey var zaten engelli ayiklari mesela 2123 TL .

SheFy

SheFy

Üye
Yazına birazda olsa katiliyorum ama bence ulkemiz icin bunlar degil daha onemli aktivteler yapilmali ben siyasetle ilgilenen bir adam degilim yani o konulari sevmem pek :-) . başbakanımızın guzel yaptigi bir suru sey var zaten engelli ayiklari mesela 2123 TL .
Detaylar için özelden konuşuruz. Burda yazmak sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt