Haber Twitter Kapatıldı. Nasıl girebiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zırtvırt

zırtvırt

Üye
    Konu Sahibi
Twitter Kapatıldı. Nasıl girebiliriz?
İos ve Android kullanıcıları şu an belli programlar aracılığıyla veya DNS değiştirerek Twitter'a giriş yapabiliyorlar. Peki biz, WP8 kullanıcıları twittera nasıl girebiliriz?

meneleos

Üye
secacc browser ile girebilirsin. Ayrıca nokia xpress üzerinden de yasaklı sitelerin neredeyse tamamına girilebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
slmrt

slmrt

Üye
Dns ayarlarını değiştirebilme imkanımız yok sanırım gsm için ama wireless ağlariçin proxy ayarlarını düzenleyerek girebilirsin

zırtvırt

zırtvırt

Üye
    Konu Sahibi
İkisinden de giriyor şimdi, çok teşekkürler.

Bir de, telefonun kendi twitter bölümünden twit gönderebiliyoruz yasağa rağmen.

• Beğen
Tepkiler: meneleos
PureFood

PureFood

Üye
Bilgi için teşekkürler Nokia Xpress'i deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: meneleos
turbocore

turbocore

Üye
Ya hay Allah kahretsin şu wp8 i ya millet giriyor biz şimdi uygulamadan giremicez.

csll

csll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OlvidaMe
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, mehsevim ve RetaXter

Emre

Üye
Twitter'a Opera'dan Girersin'de WP8 Opera Yok 0_0

meneleos

Üye
Secacc browser ve Nokia Xpress sorunsuz giriyor, yinede sorun yaşayan olursa yardımcı oluruz. Yasaklar çiğnenmek içindir, bilgi çağında hiç bir şey kısıtlanamaz. :megafon:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, PureFood ve turbocore
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
opera mini akıyor

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Bu nasıl dünya çok merak ettim.Twitter'ın kapatıldığını twitter da duyuyoruz.Onuda geçtim kapatıldığına yada engellendiğine dair en ufak bir ipucu yok saatlerdir açık ve şu anda da 925'de faaliyetde.

dakamon

dakamon

Üye
Bu nasıl dünya çok merak ettim.Twitter'ın kapatıldığını twitter da duyuyoruz.Onuda geçtim kapatıldığına yada engellendiğine dair en ufak bir ipucu yok saatlerdir açık ve şu anda da 925'de faaliyetde.
Bi internet explorer geçmişini sil sonra tekrar dene bi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
nispet yapmak niyetinde değilim sadece opera minin girdiğini belirtmek istedim :tebessüm:

dakamon

dakamon

Üye
Ya bende girebiliyorum iphone sahipleri de girebildiiklerini söylüyorlar. Acaba bu programlar ayrı bir dns ayarı gibi bir şey mi kullanıyorlar? Anlamadım gitti.Bence bunlar PC ler için kapattılar cep telefonlarını akıl edemediler :D

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Ya bende girebiliyorum iphone sahipleri de girebildiiklerini söylüyorlar. Acaba bu programlar ayrı bir dns ayarı gibi bir şey mi kullanıyorlar? Anlamadım gitti.Bence bunlar PC ler için kapattılar cep telefonlarını akıl edemediler :D

Kapatma falan yok.Benim telefonumda,bilgisayarımda giriyosa zerre kulak asmam.Ortada sadece tedbir alınıyor.Dahası kimin işine yarıyosa o haliyle kullansın.Gündem olmazsa Twitter'a ayıp olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt