Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Dn@

Dn@

Üye
tabllete team viewer yükledim fakat sadece pc yi yönetebiliyoruz demek istediğim pc yerine tableti yönetmek için program var mı acaba ?

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Selam herkese iyi forumlar sizden bir browser isteyecegim telefonum ace 2 android 2.3.6 ben hem interbette hizli gezinebilecegim hemde indirmeleri hizli olan bir browser onerisi bekliyorum sizden simdiden tesekkur ederim

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Selam herkese iyi forumlar sizden bir browser isteyecegim telefonum ace 2 android 2.3.6 ben hem interbette hizli gezinebilecegim hemde indirmeleri hizli olan bir browser onerisi bekliyorum sizden simdiden tesekkur ederim
Private browser ve maxthon browser. :oke:

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Slm iyi forumlar kamera uygulamasi isteyecegim bu sefer telefonum android 2.3.6 hizli cekim yapan ama fotograf boyutu yuksek olan yani goruntu kalitesi iyi olan bir pro kamera uygulamasi istiyorum fast burst var onu kullandim ama goruntu kalitesi kotu onerebilecegin var mi

Luck Star

Luck Star

Üye
SELAM BEYLER CSR RACING 1.5.2 MODLU APK VEREBILCEK VARMI ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

majestee007

Üye
fifa 2014 v.1.3.3 kilitler acik
gm discovery calisan
simdiden tesekkurler

yaren_70

Üye
Arkadaşım s3 için görüşme kayıt proğramı varmı ? Olan proğramlar Karşı tarafın sesini kaydedediyor ama kaydı dinlendiğinde karşı tarafın sesi gelmiyor. Şimdiden teşekkürler.

Mufche

Mufche

Üye
Gt Racing 2 apk + obb dosyası, çalışan dosya yok internette yardımcı olursan sevinirim.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Üstad Dark Avenger v1.3.0 hackli lütfen :D :D :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Kardeş forumda mevcut olan çalışıyor. Onu dene. :oke:

güncel GT Racing 2 modlu apk arıyorum beyler yardımcı olabilecek varmı ? forumdaki 1 tanesine baktım bu modlu değil demişler modlu olanı bilen varsa eklerse sevinirim ...

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Çalışan yok.
güncel GT Racing 2 modlu apk arıyorum beyler yardımcı olabilecek varmı ? forumdaki 1 tanesine baktım bu modlu değil demişler modlu olanı bilen varsa eklerse sevinirim ...
Çalışan yok.

Luck Star

Luck Star

Üye
peki yarış similasyon tarzı oyunlardan hangisini önerirsiniz ? aslında yarış değilde GTA tarzı araba sürme oyunu arıyorum ama GTA da araç grafikleri berbat :) keşke csr gibi birşey olsa...Beyler Real Racing 3 çok şarj götürüyor ve telefonu acaip ısındırıyor . önerebileceğiniz başka varmı

GT racing 2 - aspalt 8 - most wanted bildiklerim hangisi iyi sizce ??

Üst Alt