mürteza16
Üye
Aynen dalgınlığıma geldi.Ace - ARMv6
Ace 2 - ARMv7
Dalginligina geldi heralde murteza![]()
Başka apk yükleyipte dene.Ace 2 ARM 7 kardeşim eskiden açıyordu da zaten![]()
Aynen dalgınlığıma geldi.Ace - ARMv6
Ace 2 - ARMv7
Dalginligina geldi heralde murteza![]()
Başka apk yükleyipte dene.Ace 2 ARM 7 kardeşim eskiden açıyordu da zaten![]()
Âlim AdamGB de aciliyodu bi surum denemistim ama jb de hic denemedimDenedigin apklari gb ye geri donup dene bence sorun tr jb de olabilir eskidi artik o da
![]()
ben Tr JB dw daha önce oynuyordum o zaman anabant sürümü XXME7 idi... Ondan da bi sıkıntı çıkacağını sanmıuordum 
mmm... bu sefer buldum o da otg kablo ile gerçek mouse bağlaman gerekiyor...Kardeşim oyuna gir ev tuşuna basarak oyundan çık. Sonra ev tuşuna basarak son uygulamalardan minecrafta tıklayıp öyle girmeyi dene. Wonder da jb kullanırken ben öyle giriyodum bir tek.
Bu mouse imleci olan uygulamalar play store da olabilir fakat videoyu çeken kişi Screencast Video Recorder uygulaması ile çekmiş bu mouse imleci uygulamanın bir özelliğidir. Farklı şekilde imleçler var uygulamanın içinde video çekerken nereye tıkladığınız belli olsun diye.
Ayrıca minecrafta hiç girmiyo oyuna tıkladığım gibi tel donuş gibi oluyor 5-6 sniye sonra durduruldu diyor...mmm... bu sefer buldum o da otg kablo ile gerçek mouse bağlaman gerekiyor...
Kardeş yanılıyorsun. Piyasada kaliteli yarış oyunu sadece gt racing 2 değil. Most wanted'da kaliteli yarış oyunlarından biri.gt racing 2 grafikler berbat diyorsan sen piyasada baska araba yarisi arama bosa bulamazsin.
TIKLAKardeşim bana man of steel i bulabilirmisin
TIKLAsamsung galaxy ace için çalışan need for speed olabilir veya asphalt linki atar mısın ?