Kastettigin sey ekranda dokundugun yerlerde cikan daire mi yoksa bildigin windows mouse imleci mi ?Android için Mouse imleci var mı acaba izlediğim bi videoda bizim türklerden birinin android telefonunda görmüştüm![]()
Âlim Adam zaten şuan androidin kendi imlicini (beyaz yuvarlak) kullanıyorumKastettigin sey ekranda dokundugun yerlerde cikan daire mi yoksa bildigin windows mouse imleci mi ?

Bi bakiver murtezaSlm iyi forumlar kamera uygulamasi isteyecegim bu sefer telefonum android 2.3.6 hizli cekim yapan ama fotograf boyutu yuksek olan yani goruntu kalitesi iyi olan bir pro kamera uygulamasi istiyorum fast burst var onu kullandim ama goruntu kalitesi kotu onerebilecegin var mi
Maalesef önerebileceğim yok.Bi bakiver murteza

Merhabalar ben s3 kullanıyorum group play s4 te olan programını istiyorum cok araştırdım bulamadım inanin cok dua ederim tlfn rootlu
Kardeş izlediğin videoyu atar mısın?Android için Mouse imleci var mı acaba izlediğim bi videoda bizim türklerden birinin android telefonunda görmüştüm![]()
Maalesef önerebileceğim yok.eyvallah cok saol hemen deniyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bulabilirsem atıcam zaten arıyorumKardeş izlediğin videoyu atar mısın?

forumda mevcut.X-Plore 3.54.03 Sürümünün "Donate" Versiyonunu İstiyorum![]()

Ace 2 armv6 olduğu icin açmaz.Beyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Sildim tekrar yükkedim sonra başka bi apk indirip yükledim onda da aynı hatayı aldım en son Apdoide'den yükledim yine aynı hata lütfen yardım edin ya....
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Ace 2 ARM 7 kardeşim eskiden açıyordu da zatenAce 2 armv6 olduğu icin açmaz.

Ace - ARMv6Ace 2 armv6 olduğu icin açmaz.

GB de aciliyodu bi surum denemistim ama jb de hic denemedimBeyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Sildim tekrar yükkedim sonra başka bi apk indirip yükledim onda da aynı hatayı aldım en son Apdoide'den yükledim yine aynı hata lütfen yardım edin ya....
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Denedigin apklari gb ye geri donup dene bence sorun tr jb de olabilir eskidi artik o da 
Kardeşim oyuna gir ev tuşuna basarak oyundan çık. Sonra ev tuşuna basarak son uygulamalardan minecrafta tıklayıp öyle girmeyi dene. Wonder da jb kullanırken ben öyle giriyodum bir tek.Beyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
@mürteza16 kardeşim mouse imleci bu kardeşim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız