Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Android için Mouse imleci var mı acaba izlediğim bi videoda bizim türklerden birinin android telefonunda görmüştüm :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Android için Mouse imleci var mı acaba izlediğim bi videoda bizim türklerden birinin android telefonunda görmüştüm :D
Kastettigin sey ekranda dokundugun yerlerde cikan daire mi yoksa bildigin windows mouse imleci mi ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Mouse baglarsan cikiyor

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kastettigin sey ekranda dokundugun yerlerde cikan daire mi yoksa bildigin windows mouse imleci mi ?
Âlim Adam zaten şuan androidin kendi imlicini (beyaz yuvarlak) kullanıyorum :D :D :D
Windows İmleci İstiyorum...

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Slm iyi forumlar kamera uygulamasi isteyecegim bu sefer telefonum android 2.3.6 hizli cekim yapan ama fotograf boyutu yuksek olan yani goruntu kalitesi iyi olan bir pro kamera uygulamasi istiyorum fast burst var onu kullandim ama goruntu kalitesi kotu onerebilecegin var mi
Bi bakiver murteza

ressident

ressident

Üye
Merhabalar ben s3 kullanıyorum group play s4 te olan programını istiyorum cok araştırdım bulamadım inanin cok dua ederim tlfn rootlu

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
X-Plore 3.54.03 Sürümünün "Donate" Versiyonunu İstiyorum :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
@mürteza16 kardeşim mouse imleci bu kardeşim :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Sildim tekrar yükkedim sonra başka bi apk indirip yükledim onda da aynı hatayı aldım en son Apdoide'den yükledim yine aynı hata lütfen yardım edin ya....
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Minecraft yüklüyorum tele açınca Minecraft Durduruldu deyip oyundan atıyor...
Sildim tekrar yükkedim sonra başka bi apk indirip yükledim onda da aynı hatayı aldım en son Apdoide'den yükledim yine aynı hata lütfen yardım edin ya....
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Ace 2 armv6 olduğu icin açmaz.

The Shadow

The Shadow

Üye
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
GB de aciliyodu bi surum denemistim ama jb de hic denemedim :) Denedigin apklari gb ye geri donup dene bence sorun tr jb de olabilir eskidi artik o da :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Galaxy Ace 2 4.1.2 JB
XXMH1 - Rootlu...
Kardeşim oyuna gir ev tuşuna basarak oyundan çık. Sonra ev tuşuna basarak son uygulamalardan minecrafta tıklayıp öyle girmeyi dene. Wonder da jb kullanırken ben öyle giriyodum bir tek.
@mürteza16 kardeşim mouse imleci bu kardeşim :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu mouse imleci olan uygulamalar play store da olabilir fakat videoyu çeken kişi Screencast Video Recorder uygulaması ile çekmiş bu mouse imleci uygulamanın bir özelliğidir. Farklı şekilde imleçler var uygulamanın içinde video çekerken nereye tıkladığınız belli olsun diye.

Üst Alt