İstek s3 e 4.4 gelmeyecekmiş. 4.2 yokmu??

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile de yok 4.2.2

turancen

turancen

Üye
Bakıyorum şimdi olması gerekBuldum linkibuyur

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
The Shadow

The Shadow

Üye
Bakıyorum şimdi olması gerekBuldum linkibuyur
Bu 2.sızıntı bence arkadaş verdiğim torrenti indirse daha iyi o 3.sızıntı XXUFME7.

• Beğen
turancen

turancen

Üye
O zaman onu indirsin, bu verdiğim link tek tıkla iniyor, benim anlamadığım sammobile de niye yayınlanmıyor bu romlar.

• Beğen

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
O zaman onu indirsin, bu verdiğim link tek tıkla iniyor, benim anlamadığım sammobile de niye yayınlanmıyor bu romlar.
Sağol kardeş seninki oluyor iniyor. Root dosyası falan nereden bulurum. 4.3 un olur mu?
The shadow verdiğin rom dosyası olmuyor hemen iniyor exe diyor

turancen

turancen

Üye
Sağol kardeş seninki oluyor iniyor. Root dosyası falan nereden bulurum. 4.3 un olur mu?
The shadow verdiğin rom dosyası olmuyor hemen iniyor exe diyor
Onu buluyorum şimdi bekle. :)Buyur kardeşim, linki açınca en altta download bas indir ve zip içinde tar dosyayı odin ile yüklüyorsun, herhalde odin ile yüklemeyi bilirsin

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim :-)
Cwm artı Root mu. Ve bunlar 4.3 ün dosyaları mı yoksa 4.2.2 ye özel mi

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah süper oldu :-) son sorum, bunda şebeke gider mi . Giderse 4.3 un şebeke getiren dosyaları uyumlu olur mu

turancen

turancen

Üye
Eyvallah süper oldu :-) son sorum, bunda şebeke gider mi . Giderse 4.3 un şebeke getiren dosyaları uyumlu olur mu
Şebeke niye gitsin kardeş, gitmez merak etme, tabi cihaz yurtdışından alınmadıysa, sakın gidip 4.3 dosyalarını 4.2.2 deneme telefon açılmaz tavsiyem root yapmadan önce yedeğini almanı öneririm.

• Beğen

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
4.3 te şebeke gitmişti. Ama şebeke için 2 dosya verilmişti onunla şebeke sorunu hal olmuştu . Bunda gider mi bilemiyorum

turancen

turancen

Üye
Sorun olursa bu dosya ile giderebilirsin, googlede ufak bir araştırmada bunu buldum :) cwm ile yükleniyor

• Beğen

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Umarım hepsi sorunsuz yüklenir. Odin le güncelleme yi yüklerim akşam. Herşey için sağolgüncellemeyi attım .ama türkçe dil yok. bir çaresi varmıdırlanguage enabler uygulaması ile dil sorununu çözdüm. herşey tamamdır . teşekkürler.........

• Beğen
Tepkiler: turancen
turancen

turancen

Üye
Umarım hepsi sorunsuz yüklenir. Odin le güncelleme yi yüklerim akşam. Herşey için sağolgüncellemeyi attım .ama türkçe dil yok. bir çaresi varmıdırlanguage enabler uygulaması ile dil sorununu çözdüm. herşey tamamdır . teşekkürler.........
Hayırlı olsun sevinim :)

• Beğen

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür:)

Üst Alt