İstek s3 e 4.4 gelmeyecekmiş. 4.2 yokmu??

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
s3 e 4.4 gelmeyecekmiş. 4.2 yokmu??
Arkadaşlar duyduğum kadarıyla s3 4.4 güncellemesi almayacak. Bende 4.3 yüklü ama bu klavye sorunu başımı ağrıtti. Yani 4Χ3 klavyesi yok. 4.2 güncellemesnde o sorun yoktu. Ama bir türlü 4.2 güncelleme dosyasını bulmadım. Google den arıyorum çoğu yerden çıkıyor. Link tıklıyorum uyari mi ne çıkıyor. Found legal falan diyor. Lütfen eğer düzgün bir 4.2 dosyası adresi varsa paylaşın benimle

KD1907

KD1907

Üye
Birincisi S3 4.4 güncellemesini alacak ama geç alacak nerede okuduysa yanlış söylemişler. İkincisi eğer ille de 4.2 ye geri dönmek istiyorum diyosan bence dönme çünkü samsung 4.3 güncellemesiyle birlikte tüm telefonlara knox denilen bi zımbırtı koydu ve artık rom root falan yapınca sayaç artıyor ve anlayacağın garanti devre dışı kalıyor. Bu yüzden bence boşver 4.3 te kal 4.4 gelince onu yüklersin.

The Shadow

The Shadow

Üye
Buyur :) Ama geri dönmek yerine alternatif klavye uyg. denemeni öneririm :oke:
Birincisi S3 4.4 güncellemesini alacak ama geç alacak nerede okuduysa yanlış söylemişler. İkincisi eğer ille de 4.2 ye geri dönmek istiyorum diyosan bence dönme çünkü samsung 4.3 güncellemesiyle tüm telefonlara knox denilen bi zımbırtı koydu ve artık rom root falan yapınca sayaç artıyor ve anlayacağın garanti devre dışı kalıyor. Bu yüzden bence boşver 4.3 te kal 4.4 gelince onu yüklersin.
S3 te knox yok ve sammobile in yaptığı açıklamaya göre uluslararası s3 modeline yok kitkat.

KD1907

KD1907

Üye

S3 te knox yok ve sammobile in yaptığı açıklamaya göre uluslararası s3 modeline yok kitkat.
Oha cidden S3 te knox yokmuş yeni gördüm :D Ve ilaveten bi liste vardı 4.4 güncellemesini alacak telefonlar diye orda note 2 ve S3 ünde ismi yazıyordu ama bilemem. Yalan habermiş heralde

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Oha cidden S3 te knox yokmuş yeni gördüm :D Ve ilaveten bi liste vardı 4.4 güncellemesini alacak telefonlar diye orda note 2 ve S3 ünde ismi yazıyordu ama bilemem. Yalan habermiş heralde
Olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: KD1907

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Hocam en güvendiğim TouchPal klavye var oda sürekli kelime siliyorLink tıkladım. Not found diyor

The Shadow

The Shadow

Üye
Hocam en güvendiğim TouchPal klavye var oda sürekli kelime siliyorLink tıkladım. Not found diyor
Şimdi sen söyleyince tekrar baktım, sağlam :)Başka link yok yalnız sadece torrent var bi tane de :) Denemedim ama ben ilk verdiğim siteden indirmiştim çünkü :)

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunun cwm si Root u nasıl olacak? 4.3 dosyalari uyumlu olur mu?

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki bunun cwm si Root u nasıl olacak? 4.3 dosyalari uyumlu olur mu?
CF-Auto Root çalışıyodu sanırım ama bilmiyorum ben onu kullanmıyorum romu yükle sen anlatırım sonra :) Şimdi bi işim var çıkmam lazım :)

turancen

turancen

Üye
Arkadaştan alıntı :)

2012 haziranda yani 20 aylık cihaz 4.4 kit kat alamıyor, hmm bakalım başka bir firma vardı. Sürekli davalık olduğu, her fırsatta taşladığı ama önünde kuyruklar oluşturan ve buna gıpta ,hayret içinde bakan samsung hala düşünsün neden ben böyle olamıyorum diye. Bunun üstüne apple ios 7'yi sanırım 2010 yılında çıkardığı iphone 4 e verdiğine göre düşünecek çok birşey yok, adamlar yaklaşık 4 yıl yani 48 aylık cihaza bunu veriyor, samsung 20 ayda kalıyor işte apple farkı, ben s3 alırken 5.0 Key Lime Pie bile alacağını düşünmüştüm, yazık oldu, o cihaz daha en az 4.4 kitkat ve 5.0 Key Lime Pie bile alır onlar öyle açıklamıştı :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaştan alıntı :)

2012 haziranda yani 20 aylık cihaz 4.4 kit kat alamıyor, hmm bakalım başka bir firma vardı. Sürekli davalık olduğu, her fırsatta taşladığı ama önünde kuyruklar oluşturan ve buna gıpta ,hayret içinde bakan samsung hala düşünsün neden ben böyle olamıyorum diye. Bunun üstüne apple ios 7'yi sanırım 2010 yılında çıkardığı iphone 4 e verdiğine göre düşünecek çok birşey yok, adamlar yaklaşık 4 yıl yani 48 aylık cihaza bunu veriyor, samsung 20 ayda kalıyor işte apple farkı, ben s3 alırken 5.0 Key Lime Pie bile alacağını düşünmüştüm, yazık oldu, o cihaz daha en az 4.4 kitkat ve 5.0 Key Lime Pie bile alır onlar öyle açıklamıştı :)
Konunun sahibi mi yazmış bunu ?

turancen

turancen

Üye
Konunun sahibi mi yazmış bunu ?
Yorumdan alıntı yaptım kardeş, bende duydum 5 alacağını ama biranda böyle döneceğini hiç ummazdım samsungdan

Aşağıdaki linkte android 5 alacağı yazıyor, aylar önce yayınlanan haberde, ilk önce insanlara biraz umut verip sonrada yok demek çok yanlışş.

The Shadow

The Shadow

Üye
Yorumdan alıntı yaptım kardeş, bende duydum 5 alacağını ama biranda böyle döneceğini hiç ummazdım samsungdan

Aylar önce yayınlanan haber, ilk önce insanlara biraz umut verip sonrada yok demek çok yanlışş.
Ben kitkatı verip desteği çeker diye düşünüyodum zaten adamlar onu bile vermediler :) 5.0 mı ohoooo :D Güncelleme umrumda değil zaten cm ekibi olduğu sürece yeter de artar bile ;)

turancen

turancen

Üye
Hiç olmazsa kitkat verselerdi, 590 tl discovery bile nisanda kitkat alacak.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Hiç olmazsa kitkat verselerdi, 590 tl discovery bile nisanda kitkat alacak.
Sırf onun için bile bence kitkat vermeli çok sonra da olsa :) Adamlar samsungun olmayan karizmasını fena çizdiler :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
turancen

turancen

Üye
Sırf onun için bile bence kitkat vermeli çok sonra da olsa :) Adamlar samsungun olmayan karizmasını fena çizdiler :D
İyi oldu, discovery çıkalı 6 ay felan oldu herhalde, onlarca güncelleme çıkardı, sorunları gidermek için, hiç olmazsa sorunları kapatmaya uğraşıyorlar.

Örnek veriyorum: sony xperia ion a 4.0.4 den 4.1.2 çıkardı, insanlar bir hevesle yüklediler, tabi haliyle sevindiler, bir baktılarki, 12mp kamerası olan telefonda en önemli özelliği olan kamere çalışmıyor :D kendi gözlerimle şahit oldum, tabi ilerde güncelleme ile düzeltmeleri gerek aksi karizması çizilir :D

Sakına sakın gidip sony telefonlardan almayın. Tecrübeyle sabittir.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi

Tüm indirme sitelerinde bu link var ? 4.2.2

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi

Bu resimde ki işte.
Yukarıda verilen link te de dosya exe olarak iniyor 1mb falan.

Lütfen 4.2.2 yi indirmek kurmak istiyorum doğru dürüst dosyası varsa

turancen

turancen

Üye

Bu resimde ki işte.
Yukarıda verilen link te de dosya exe olarak iniyor 1mb falan.

Lütfen 4.2.2 yi indirmek kurmak istiyorum doğru dürüst dosyası varsa
S3 emi 4.2.2 yüklemek istiyorsun.
sammobile.com gir üye ol, firmware gir modeli arattır direk indirebilirsin

Üst Alt