Karşılaştırma Kafa Kafaya Takas

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Kafa Kafaya Takas
Iphone 4s verdim, Sony Xperia Sp aldım. 4s 16 gb yurtdışı cihazı idi. Sony yurtiçi cihaz ve 1 sene daha garantisi var. Kutusu, faturası var. Fark vermedim. Iphone'a alışamadığım için takas yaptım. Nasıl değerlendirirsiniz bu alışverişi? Değiştirmesem daha mı iyiydi?Ben telefonu fabrika ayarlarina sıfırladım. Ama cagri kaydi duruyordu. Kimleri aradigim gorulebiliyordu. Telefonda bir sorun mu var acaba? Herseyin silinmesi gerekmez mi? Tesekkurler

mehmettech

mehmettech

Üye
Bana iyi bir takasmış gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: heathrow
turbocore

turbocore

Üye
İyi bir takas kardeşim güle güle kullan sağlıcakla. :D

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
Android serüvenin başladı :)

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Daha once de android kullaniyordum zaten. S3 kullandim, S2 kullandim, GMD kullandim vs.

Iphone 4s'te edge baglanti hizi dusuktu, mobil maxicep gec aciliyordu mesela. Ekran kucuktu. Telefon ağırdı. Ayarlar menüsü hoşuma gitmedi.

Hayırlısı olsun :) Android candır :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
İyi olmuş bence. :D

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Ayarlar - Genel - Sıfırla'da Tüm İçerik ve Ayarları sıfırla var. Oradan telefonu ilk haline getirebiliyorsun. Ancak Wi-Fi bağlantısı gerekiyor bilgin olsun.

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar - Genel - Sıfırla'da Tüm İçerik ve Ayarları sıfırla var. Oradan telefonu ilk haline getirebiliyorsun. Ancak Wi-Fi bağlantısı gerekiyor bilgin olsun.
Bu ayar android icin mi, ios icin mi?

0MG90

0MG90

Üye
SP iyi cihaz iyi yapmışsınız.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Android e geçmen hele ki 4s i bırakman gerçekten çok zekice bir takas olmuş. Tebrikler :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
4.4 kitkat guncellemesini alacakmış. Memnunum simdilik. İnşallah uzun sure kullanirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt