LG G2 KİTKAT!

Sponsorlu Bağlantılar

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 KİTKAT!
Beyler Güncelleme geldi dun gece 23 de filan. Ama benim iconlar hic değişmedi görsel neredeyse hic birşey yok bilgisi olan var mi.

manyax2007

manyax2007

Üye
Vay arkadaş bi bize gelmedi bekliyoruz hala.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Görünümde fark olmayacak sarj ve sinyal seviyelerinin beyaz olması haricinde

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
E bu her yerde KitKat tema diye gördüklerimiz iconlar falan niye degismedi

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya bende zannetmistim ki.. Neyse o ikonlari bi şekilde benimkilerle değiştirme ihtimali var mi peki

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Hangi rom var orjinal Turkiye mi usta

metpa

metpa

Üye
bendede orjinal türkiye bende daha gelmedi 4,4,2

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Turkiye ye gelmedi henüz.
Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz...

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye ya benimkide geldi bana

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nereden aldın cihazı?

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Avea dan

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben teknosa dan aldım.
Neden gelmiyor ki bize?

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Bilemedim ki

mehmettech

mehmettech

Üye
Acayip şeyler oluyO

metpa

metpa

Üye
ben bir video izledim xposed uzantılı bir program o videoda telefonun home back tuşlarının reklerini değiştirebiliordu acaba ondaki 4,4,2 version olduğu içinmi değişior bende indirdim programda o bölüm kapalı renk değişimi çalışmıor bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim...
program videosunu yayınlıyorumm
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

banahene

banahene

Üye
Bende istanbul bilişimden aldım bakalım bize ne zaman ugrayacak bu kit kat

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Beyler Güncelleme geldi dun gece 23 de filan. Ama benim iconlar hic değişmedi görsel neredeyse hic birşey yok bilgisi olan var mi.
hocam ben de telefon baktım bugün iphone 4s imi sattım şimdi g2 var bir tane 4.4 kitkat orijinal Türkiye srümü değil mi? Bir de bu cihazda donma kasma yavaşlama gibi sıkıntılar oluyor mu?
Nereden aldın cihazı?
hocam lg g2 baktım iphone 4s cihazımı sattım lg g2 arkadaşa da sordum nasıl donma kasma yavaşlama gibi sorunları oluyor mu? ben s3 kullandım ilk senesin de rehbere bile 3-4 saniye de giriyordu zamanla biraz daha fazla geç giriyordu böyle bir sıkıntı yaşar mıyım alsam acaba? ben çok uygulama yükleyen bir insanım 32gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce hata yapmış olabilir miyim? sıkıntısı var mı cihazın?

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben de telefon baktım bugün iphone 4s imi sattım şimdi g2 var bir tane 4.4 kitkat orijinal Türkiye srümü değil mi? Bir de bu cihazda donma kasma yavaşlama gibi sıkıntılar oluyor mu?
hocam lg g2 baktım iphone 4s cihazımı sattım lg g2 arkadaşa da sordum nasıl donma kasma yavaşlama gibi sorunları oluyor mu? ben s3 kullandım ilk senesin de rehbere bile 3-4 saniye de giriyordu zamanla biraz daha fazla geç giriyordu böyle bir sıkıntı yaşar mıyım alsam acaba? ben çok uygulama yükleyen bir insanım 32gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce hata yapmış olabilir miyim? sıkıntısı var mı cihazın?
Cihazin hic bir sikintisi yok makine gibi maşallah al gözün arkada kalmasin

Takipçi Satın Al

Üst Alt