E bu her yerde KitKat tema diye gördüklerimiz iconlar falan niye degismedi
hocam ben de telefon baktım bugün iphone 4s imi sattım şimdi g2 var bir tane 4.4 kitkat orijinal Türkiye srümü değil mi? Bir de bu cihazda donma kasma yavaşlama gibi sıkıntılar oluyor mu?Beyler Güncelleme geldi dun gece 23 de filan. Ama benim iconlar hic değişmedi görsel neredeyse hic birşey yok bilgisi olan var mi.
hocam lg g2 baktım iphone 4s cihazımı sattım lg g2 arkadaşa da sordum nasıl donma kasma yavaşlama gibi sorunları oluyor mu? ben s3 kullandım ilk senesin de rehbere bile 3-4 saniye de giriyordu zamanla biraz daha fazla geç giriyordu böyle bir sıkıntı yaşar mıyım alsam acaba? ben çok uygulama yükleyen bir insanım 32gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce hata yapmış olabilir miyim? sıkıntısı var mı cihazın?Nereden aldın cihazı?
Cihazin hic bir sikintisi yok makine gibi maşallah al gözün arkada kalmasinhocam ben de telefon baktım bugün iphone 4s imi sattım şimdi g2 var bir tane 4.4 kitkat orijinal Türkiye srümü değil mi? Bir de bu cihazda donma kasma yavaşlama gibi sıkıntılar oluyor mu?
hocam lg g2 baktım iphone 4s cihazımı sattım lg g2 arkadaşa da sordum nasıl donma kasma yavaşlama gibi sorunları oluyor mu? ben s3 kullandım ilk senesin de rehbere bile 3-4 saniye de giriyordu zamanla biraz daha fazla geç giriyordu böyle bir sıkıntı yaşar mıyım alsam acaba? ben çok uygulama yükleyen bir insanım 32gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce hata yapmış olabilir miyim? sıkıntısı var mı cihazın?
ne zamandır kullanıyorsunuz? bir de resmi 4.4 kitkat geldi mi TR ye?Cihazin hic bir sikintisi yok makine gibi maşallah al gözün arkada kalmasin