LG G2 KİTKAT!

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Beyler Güncelleme geldi dun gece 23 de filan. Ama benim iconlar hic değişmedi görsel neredeyse hic birşey yok bilgisi olan var mi.
Neden millet güncelleme dediğin de görselliğin değişeceğini bekler ki .. :) hocam bu güncelleme performansı arttırmaya yönelik olarak geldi. öyle düşünmek gerek. eğer görsellikten sıkıldıysanız g2 ye özel temalar var onları yükleyebilirsiniz. veya launcher uygulamaları var.. ayrıca güncellemen hayırlı olsun

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Neden millet güncelleme dediğin de görselliğin değişeceğini bekler ki .. :) hocam bu güncelleme performansı arttırmaya yönelik olarak geldi. öyle düşünmek gerek. eğer görsellikten sıkıldıysanız g2 ye özel temalar var onları yükleyebilirsiniz. veya launcher uygulamaları var.. ayrıca güncellemen hayırlı olsun
Tesekkur ederim ondan değil ya hani KitKat temalari varyans olay store de onlar değişik hep o yüzden dedim. Performans için geldiğini biliyorum zaten

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Lg g2 hemen alabilirsin .Hic tededdüt ün olmasin .
Muthis bir cihaz .

Yakin zaman da 4.4 gelecek ...

messevim

messevim

Üye
Tesekkur ederim ondan değil ya hani KitKat temalari varyans olay store de onlar değişik hep o yüzden dedim. Performans için geldiğini biliyorum zaten
Arkadaşların dediği gibi. O saf android olan nexususun ikonları. LG kendi arayüzünü kullandığı için o gördüğün ikonlar güncelleme ile gelmez.

• Beğen
Tepkiler: By_Aximan
By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Valla kimseye gelmemiş bana geldi ama bende anlamadım. Ben yilbasi gecesi aldim valla ne donma ne kasma var 21 22 program arkada actim bütün özellikleri actim 2 3 tane de oyun actim hepsi arasında geçişler sorunsuz valla pişman olmazsin

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Screen atar misin kardeşim?

messevim

messevim

Üye
Valla kimseye gelmemiş bana geldi ama bende anlamadım. Ben yilbasi gecesi aldim valla ne donma ne kasma var 21 22 program arkada actim bütün özellikleri actim 2 3 tane de oyun actim hepsi arasında geçişler sorunsuz valla pişman olmazsin
boşta kaç mb RAM kalıyor peki ?

mehmettech

mehmettech

Üye
Ss

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Ortalama 800

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Arkadaşlar ben de lg g2 aldım az önce

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hayırlı olsun kardeş. Güzel tercih yapmışsın.

• Beğen
Tepkiler: By_Aximan
mehmettech

mehmettech

Üye
O hayırlı olsun,

turgutilbars

turgutilbars

Üye
32 gb aldım iphoneden geçtim inşallah pişman olmam. Bir de kumanda programını nasıl kullanacagiz türkiyede çalışıyor mu? :)

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
TV de n uzaktan kumandali sobaya kadar herşeyi calistirir :)
32 gb aldım iphoneden geçtim inşallah pişman olmam. Bir de kumanda programını nasıl kullanacagiz türkiyede çalışıyor mu? :)
Hayirli olsun bu arada :)

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hayır duanız için teşekkür ediyorum arkadaşlara: )

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Nereden upload edeyim resim
Nereden upload edilem resim Doğru mu attım
googleye hızlı resim yaz ilk site upload et ordan direct linki kopyala foruma gel burdan fotoğraf yuklemeyi sec linki yapıstır bitti =)

metpa

metpa

Üye
Vay canına kimsenin yardımı yok

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bize de bu hafta gelir herhalde ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt