Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malezyadan note 3 aldim arka kapakta 4G yazisi yok neden ?
Sponsorlu Bağlantılar
bluee_06
Üye
Konu Sahibi
Malezyadan note 3 aldim arka kapakta 4G yazisi yok neden ?
Arkadaslar malezyadan note 3 aldim yalniz sahibinden de baktigim ilanlarda bazi note 3 kapaklarinin arkasinda 4G yazisi mevcut benim cihaz da SM-N9005 modeli neden yazmiyor kandirilmis olma ohtimalim varmidir?
UpOneTR
Üye
LTE yazıyo iste o 4G demek
bluee_06
Üye
Konu Sahibi
Arka kapakta 4G yazanlar var gordum yani kutuda lte yaziyor evet ama bilmiyorum yani sasirdim
KinG Tornado
Üye
Özellik Sıralamasının En Başında LTE Yazıyor Arkadaşım Hiçmi Araştırmadın Alırken
Arkadasim seninle orda lte yazip yazmicagini tartismicam bana telefon ozelliklerinden dem vurma lutfen bende biliyorm lte destegi oldugunu.telefoncu olmasakda fazlasiyla bilgimiz var cok sukur. Benim sorum bazi note 3 cihazlarinda arka kapaginda 4G yazisi mevcut ama benim cihazda yok arasindaki fark nedir onu bulmaya calisiyorm.
nokia_belle
Üye
4g yazanları genelde gsm firmalarinin sattiklarin da oluyor denk geldigim onlar ama model numarasi farki da oluyor onlarda