İpucu 1020' nin Kamerasından Gelen Anlamsız Ses

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
neden sürekli nokia wp8 cihaz alıyorsunki ?

sanane ile gönderildi :D
Nokia zikirmatık yapsa alırım :)
Abi Nokia süper ya :D bir kere kalite var 600 tl ye aldığın hangi tel Gta San açar ? Lumia 525 500 tl ve açabiliyor.
şimdi diyeceksiniz Windows phone sayesinde hızlı. N9'A android kurdum gta oynuyorum :D Kalite var kalite:D :D :D

turbocore

turbocore

Üye
Abi Nokia süper ya :D bir kere kalite var 600 tl ye aldığın hangi tel Gta San açar ? Lumia 525 500 tl ve açabiliyor.
şimdi diyeceksiniz Windows phone sayesinde hızlı. N9'A android kurdum gta oynuyorum :D Kalite var kalite:D :D :D

discovery :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Bende n9 bulsam alcam zaten bide 3310 :)

İman Gücü ile gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
@bulutsuzgece bana dersiniz çok gülücük koyuyon diye arkadaşı hiç görmüyor musun? :polis: :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
avast

avast

Üye
Belkide htc nin politikasi iyidir apple gibi fazla yormadam degisim falan ?

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece bana dersiniz çok gülücük koyuyon diye arkadaşı hiç görmüyor musun? :polis: :D

şuanda muhannet ediyoruz o yüzden kahkaha atmak normal ama haberde falan dalga geçer gibi hissediyoruz.

Düşünsenize ciddi ciddi bir anlatıyor karşınızdaki en son bi kahkaha ve anlatmasa da olurdu gibisinden bir düşünce kaplıyor insanı

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
3310 varsa sipariş alayım :)
Adam alışveriş merkezi mübarek :)

turbocore

turbocore

Üye
şuanda muhannet ediyoruz o yüzden kahkaha atmak normal ama haberde falan dalga geçer gibi hissediyoruz.

Düşünsenize ciddi ciddi bir anlatıyor karşınızdaki en son bi kahkaha ve anlatmasa da olurdu gibisinden bir düşünce kaplıyor insanı

aynen :D

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
turbocore

turbocore

Üye
gerçekler :D ama discovery'i tebrik ediyorum güzel bir optimize yapılmış. hiç kasmıyor arayüzde falan

menüye giriş hızına hayranım bu arada 6 saate uzadı kalibrasyondan sonra 520 nin şarjı :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Discovery bir androide göre çok hızlı

Üst Alt