sekajmer
Üye
1020' nin Kamerasından Gelen Anlamsız Ses
En baştan belirtmekte fayda var ;
Ben telefonumdan son derece memnunum. Kesinlikle bunu paylaşmamda bir kötüleme gibi bir şey söz konusu değildir. Sadece çok farklı geldi bana o yüzden paylaşmak istedim
Teknoloji birazda şans işi, arkadaşımda da 1020 var ve hiç bir sorunu yok
Yaklaşık 1.5 ay önce satın aldığım 1020'den bir kaç şikayetim var garantiye gönderiyorum büyük ihtimalle yeni cihaz verecekler. Sorunlar;
- Ahizeden çok az ses gelmesi (aldığımdan İtibaren )
- Şarjın ne yaparsam yapayım olağan üstü az gitmesi, pil tasarrufu ile 1 günü tamamlayamıyor artık ( son 2 haftadır )
- Aşırı kasma ve donma yaşanıyor ( dünden itibaren )
1020'yı bir kez bile düşürmedim, cihazda çizik namına bir şey yok
(ufak tefekler düşmekten sayılmaz zaten,onları saymıyorum)
Bu sorunlar önceden çok azdı, takılmıyordum fakat ahizeyi fark ettikten sonra kesinlikle cihazda sorun olduğunu anlamıştım ama önemsemedim idare ediyordum. Son olarak bugün 19:00 gibi kamerayı açtığımda anlamsız sesler çok rahatsız etti. Nokia zaten belirtmişti " Telefonunuzu salladığınızda kameranızda bir takım sesler duyacaksınız, endişelenmeyin! Bu mükemmel Fotoğrafların sesi!" . Salladığınızda Optik Görüntü Sabitleme'den gelen ses var (Tahminimce)
Fakat Bu çok farklı, İzleyelim;
Ben telefonumdan son derece memnunum. Kesinlikle bunu paylaşmamda bir kötüleme gibi bir şey söz konusu değildir. Sadece çok farklı geldi bana o yüzden paylaşmak istedim
Teknoloji birazda şans işi, arkadaşımda da 1020 var ve hiç bir sorunu yok

Yaklaşık 1.5 ay önce satın aldığım 1020'den bir kaç şikayetim var garantiye gönderiyorum büyük ihtimalle yeni cihaz verecekler. Sorunlar;
- Ahizeden çok az ses gelmesi (aldığımdan İtibaren )
- Şarjın ne yaparsam yapayım olağan üstü az gitmesi, pil tasarrufu ile 1 günü tamamlayamıyor artık ( son 2 haftadır )
- Aşırı kasma ve donma yaşanıyor ( dünden itibaren )
1020'yı bir kez bile düşürmedim, cihazda çizik namına bir şey yok
(ufak tefekler düşmekten sayılmaz zaten,onları saymıyorum) Bu sorunlar önceden çok azdı, takılmıyordum fakat ahizeyi fark ettikten sonra kesinlikle cihazda sorun olduğunu anlamıştım ama önemsemedim idare ediyordum. Son olarak bugün 19:00 gibi kamerayı açtığımda anlamsız sesler çok rahatsız etti. Nokia zaten belirtmişti " Telefonunuzu salladığınızda kameranızda bir takım sesler duyacaksınız, endişelenmeyin! Bu mükemmel Fotoğrafların sesi!" . Salladığınızda Optik Görüntü Sabitleme'den gelen ses var (Tahminimce)
Fakat Bu çok farklı, İzleyelim;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bakın şimdi o kadar pozitifim ki belki wp 8.1 yükler gönderirler 

maalesef