Öğrenciyim, pcden para kazanmam lazım

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenciyim, pcden para kazanmam lazım
meraba arkadaşlar,
çevremde disarda çalışmak için uygun bir yer yok tek bi ihtimal pc im kalıyor.
word,exel, ((photshopöğreniyorum)) biliyorum, belki 2aya kadar acces, ve delphi 7.0 öğreneceğim (pc kursuna gidiyorumda ) web tasarımı öğretecekler, sene sonunda meb bilgisayar işletmenlik sertifikası alacagim

neyse ışte ne yapayim sizin o önerileriniz neler ?
cep telefonları ile aram iyidir

Yada android için uygulama yazmayi düşünüyorum ancak , yazilim hakkında şimdilik bir bilgim yok 2aya kadar öğrenebilirmiyim ?

veya klasik yontemler
...

kafam karışık yardımcı olun lütfen :(

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Aslında bi telefon işletim sistemlerine yazılım yazmayı öğrensen, iki oyun yapsam ve tutarsa tüm hayatın kurtulur. Tıpkı bir gencim bir gecede yaptığı flappy bird sayesinde dünya kadar para kazanması gibi. Yazılım öğretme kitapları kitap satan yerlerde oluyor.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Hmm...
yardimlarinizi bekliyorum arkadaşlar

, para kazanmayi telefon almak falan için değil ihtiyacım olduğundan istiyorum- netteki tipler gibi değilim :( Bilgili arkadaşlardan rica ediyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Part time iş düşünebilirsiniz

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Pc ve mobil e yatkınım

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Üstünden para kazanabilinecek oyun,uygulama vs bir site acip onun uzerinden reklam parasi kazanmak,oyun serverlari bunlarda iyi kotu birseyler kazandirir ama kontr olarak geri donuyor. Program yan uygulamalari,liste boyle gider

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
link kısaltma yöntemiyle para kazanabilirsin

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Paypal hesabım yok ama açarsam, tanıdığımin hesabına aktarabilirmiyim ?bide 18yaş sorunu var.?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kolay para gibi görünse de klavyeden para kazanmak zordur. Fiziki bir yorgunluk olmasa da düşünsel anlamda fazlaca yorar insanı. İstediğin cep harçlığıysa kuruş kuruş kazandıran reklam izleme platformları, link kısaltma servisleri gibi yolları seçebilirsin. Hayatını idame ettirecek kadar kazanmak istiyorsan öncelikle yeteneklerini keşfetmelisin. Biraz program yazıp, biraz web tasarım yapıp, biraz makale yazmak yerine hangisini sıkılmadan yapabileceksen, hangisine elin yatkınsa o yönde kendini geliştirmeli ve tercih edilebilir olmalısın.

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
Uhops

Uhops

Üye
Kolay para gibi görünse de klavyeden para kazanmak zordur. Fiziki bir yorgunluk olmasa da düşünsel anlamda fazlaca yorar insanı. İstediğin cep harçlığıysa kuruş kuruş kazandıran reklam izleme platformları, link kısaltma servisleri gibi yolları seçebilirsin. Hayatını idame ettirecek kadar kazanmak istiyorsan öncelikle yeteneklerini keşfetmelisin. Biraz program yazıp, biraz web tasarım yapıp, biraz makale yazmak yerine hangisini sıkılmadan yapabileceksen, hangisine elin yatkınsa o yönde kendini geliştirmeli ve tercih edilebilir olmalısın.
Reklam izleme dediğin, videoyu baştan sona izleyip para kazanmak mı? Ve ortalama kaç kuruş kazanılır bir reklamdan?

0MG90

0MG90

Üye
Link kısaltma ile çok zor ben anca 1 dolar kazandım 1700 tıklama ile :D

ismail

ismail

Üye
10.000 tık 5 dolar :)

leech siteleri kazanıyo bundan ancak :D

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve GDDR5
M@cros

M@cros

Üye
meraba arkadaşlar,
çevremde disarda çalışmak için uygun bir yer yok tek bi ihtimal pc im kalıyor.
word,exel, ((photshopöğreniyorum)) biliyorum, belki 2aya kadar acces, ve delphi 7.0 öğreneceğim (pc kursuna gidiyorumda ) web tasarımı öğretecekler, sene sonunda meb bilgisayar işletmenlik sertifikası alacagim

neyse ışte ne yapayim sizin o önerileriniz neler ?
cep telefonları ile aram iyidir

Yada android için uygulama yazmayi düşünüyorum ancak , yazilim hakkında şimdilik bir bilgim yok 2aya kadar öğrenebilirmiyim ?

veya klasik yontemler
...

kafam karışık yardımcı olun lütfen :(
Mobil programlama iyi bir seçenek olabilir.Programlamanın temel bilgilerini öğrendikten sonra herhangi bir alanda başlayabilirsin yazmaya.Ben actionscript ile başlamıştım.Şuan javascript ile birşeyler yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
androidle başlasam, şuan uygulama, 2d tarzı oyun yapmak için kısacası android için uygulama yazmak için ne yapmalı ne öğrenmeli ? tahmini ne kadar zamanda öğrenirim, ? ? ?

M@cros

M@cros

Üye
androidle başlasam, şuan uygulama, 2d tarzı oyun yapmak için kısacası android için uygulama yazmak için ne yapmalı ne öğrenmeli ? tahmini ne kadar zamanda öğrenirim, ? ? ?
Bu sana bağlı.Mesela Unity 3d ile hem 2d hem 3d oyun yapabilirsin.Önce temel programlama kodlarını öğrenirsin.Kaynakları da diğerlerine göre kolay bulunuyor.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
sizi yoruyorum ama neleri öğrenmeli tavsiyeniz neler

M@cros

M@cros

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehmettech ve Silinen Üye 2480407

Üst Alt