Bir de böyle işin zorluklarını anlatanlar sorun.Sevdiğin işi yaptıktan sonra geri kalanın çok da bir önemi yok.işin zor
çok iyi bir site yaparsin tutarsa reklamdan parayı kırarsım
ama artk her seyin ayrı ayrı sitesi forum sitesi felan var
uygulama oyun yapimindada çok iyi bi düşnce hayal gucu lazım yapılmamışı yapmak için
işin gerçekten zor
kolay gelsin
işin zor![]()
çok iyi bir site yaparsin tutarsa reklamdan parayı kırarsım
ama artk her seyin ayrı ayrı sitesi forum sitesi felan var
uygulama oyun yapimindada çok iyi bi düşnce hayal gucu lazım yapılmamışı yapmak için
işin gerçekten zor![]()
kolay gelsin
android,ios,pc,mac,linux,xbox 360 ... yani çoğu platformda yapılıyor.Ama biraz kodlarda değişiklik oluyor.Unıty 3D ile apk uzantılı oyun yapılabiliyor mu?
javascriptden htmlden cssden c#dan nefret ediyorum lanet olsun bilgisayar bölümüne gittiğim güne
Dersler kötü galiba.madem sevmiyordun neden gittin be dostumjavascriptden htmlden cssden c#dan nefret ediyorum lanet olsun bilgisayar bölümüne gittiğim güne
Ondan değil de hiç zevk almıyorum. Html yine güzeldi table div falan ama javascript csarp ne berbat birşeymis ya bide 10 saat aralıksız ders işliyo eve geliyom kafa davul gibi kodlarlaDersler kötü galiba.
Gittikten sonra anladım 10.sınıf güzeldi 11de bilgisayardan soğudum resmenmadem sevmiyordun neden gittin be dostum

vay beOndan değil de hiç zevk almıyorum. Html yine güzeldi table div falan ama javascript csarp ne berbat birşeymis ya bide 10 saat aralıksız ders işliyo eve geliyom kafa davul gibi kodlarla
Gittikten sonra anladım 10.sınıf güzeldi 11de bilgisayardan soğudum resmen![]()
11 de keyif almaya başladim 
Aynı bölümmuvay be![]()
ben de tam tersi11 de keyif almaya başladim
![]()

10 saat baya fazlaymış.Biyerden sonra kafa yapar.Ondan değil de hiç zevk almıyorum. Html yine güzeldi table div falan ama javascript csarp ne berbat birşeymis ya bide 10 saat aralıksız ders işliyo eve geliyom kafa davul gibi kodlarla
Gittikten sonra anladım 10.sınıf güzeldi 11de bilgisayardan soğudum resmen![]()

aspyi çabuk geçtik kayit veri girisi felan gosterdiler simdi javascripte gectik :-Dumarım asp zevklidir
Aynı bölümmu![]()
Öğleden sonra 2 gibi başim acayip ağrıyor kafa doluyor 1 günde çok fazla konu işliyor hoca.10 saat baya fazlaymış.Biyerden sonra kafa yapar.![]()
10 saat olmasaydı daha çok severdin herhalde.Tabi hocanın anlatmasına da bağlı.Öğleden sonra 2 gibi başim acayip ağrıyor kafa doluyor 1 günde çok fazla konu işliyor hoca.
Bizde tam tersi ilk javascript sonra asp. Az kaldı yakında geçiyoz aspye. Sanırım vısual studio kullanıyoruz yine.aspyi çabuk geçtik kayit veri girisi felan gosterdiler simdi javascripte gectik :-D
anadolu bilisim teknolojileri
dreamda isledik biz zevkliydiBizde tam tersi ilk javascript sonra asp. Az kaldı yakında geçiyoz aspye. Sanırım vısual studio kullanıyoruz yine.