Öğrenciyim, pcden para kazanmam lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Buradan hem unity 3d yi hem de javascript in temel kodlarını öğrenebilirsin.
Kod yazacağımız zaman kodları hazırmı bulacağız yoksa kodu kendimiz yaratcağız;timeObject Destructor Kodu

Mesela bu;var timeOut = 1.0;
var detachChildren = false;

function Awake ()
{ Invoke ("DestroyNow", timeOut);
}

function DestroyNow ()
{ if (detachChildren) { transform.DetachChildren (); } DestroyObject (gameObject);
}

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

M@cros

M@cros

Üye
Kod yazacağımız zaman kodları hazırmı bulacağız yoksa kodu kendimiz yaratcağız;timeObject Destructor Kodu

Mesela bu;var timeOut = 1.0;
var detachChildren = false;

function Awake ()
{ Invoke ("DestroyNow", timeOut);
}

function DestroyNow ()
{ if (detachChildren) { transform.DetachChildren (); } DestroyObject (gameObject);
}
ilk başlarda bir yere not edersin ne işe yaradığını da yazarsın.Birkaç seferden sonra ezberlersin.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
ilk başlarda bir yere not edersin ne işe yaradığını da yazarsın.Birkaç seferden sonra ezberlersin.
:tşk: Çok zor değil gibi sanki videolara bakınca :hmmm

--------​
Google Play'e ücretsiz oyun yükleyip içine reklam koysak para kazanırız demi?

M@cros

M@cros

Üye
:tşk: Çok zor değil gibi sanki videolara bakınca :hmmm

--------​
Google Play'e ücretsiz oyun yükleyip içine reklam koysak para kazanırız demi?
Türkiye den ücretli uygulama yayınlanmıyor malesef.Sadece ücretsiz yayınlayıp reklam koyabilirsin.İyi kazanç getiriyor mu ben de bilmiyorum.

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Java ile javascript arasında bi fark varmı ? hangisiyle neler yapabiliriz

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Hm... sağol valla çok yardımcı oluyorsun kardeşim :oke:simdi :)
başlangıç olarak androıde oyun'program yazmak istiyorum. nette dedikleri gibi javayi adan z ye bilmemmi gerekiyor ?
ne kadar zaman alır (tahmini) :)

• Beğen
Tepkiler: M@cros
M@cros

M@cros

Üye
Hm... sağol valla çok yardımcı oluyorsun kardeşim :oke:simdi :)
başlangıç olarak androıde oyun'program yazmak istiyorum. nette dedikleri gibi javayi adan z ye bilmemmi gerekiyor ?
ne kadar zaman alır (tahmini) :)
Tamamen ben de bilmiyorum.Onun için ne kadar zamanda öğrenilir bilemem.Ama araştırman da lazım.Özellikle yabancı kaynaklardan da bakarsan.1 ayda iyi yere gelirsin.

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
@M@cros çooook teşekkürler

arkadaşlar fikri bilgisi olan yazsın lütfen, bende biraz araştırıyim bakim :)

greenmile

greenmile

Üye
Yazılıma başlamak zordur ilk başlarda sıkar insanı daha sonra ise zevkine doyamazsın kendimden biliyorum :) ama herkeste yapamaz öyle kolay işler değildir.

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Yazılıma başlamak zordur ilk başlarda sıkar insanı daha sonra ise zevkine doyamazsın kendimden biliyorum :) ama herkeste yapamaz öyle kolay işler değildir.
Evet zor yanlarından birisi de hatayı bulmak ve çözmek.Bazen gerçekten çok uğraştırıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Google play e uygulama koyması 25$ dolar bu fiyatıda unutmamak lazım :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Reklam izleme dediğin, videoyu baştan sona izleyip para kazanmak mı? Ve ortalama kaç kuruş kazanılır bir reklamdan?
Bilmiyorum hiç araştırmadım ama çok az verdiğini biliyorum :) tavsiye etmiyorum böyle şeyleri, hem sizin zamanını çalıyor hem de internet reklamlarının imajını zedeliyor.

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yaşın küçük bu işin ucunu bırakma ilk önce para için yapma kendine hedef koy. Öncelikle ücretsiz siteler aç kodlarla uğraş . Blog haber vs . Sonra html php başlangıç ve java öğrenmeye başla . Hergün bir kaç kod ogrensen cok supersin. Bunu yıl olarak baz alırsan üç yıl sonra prof olursun . Ücretli kendi sitemi kurarsin . Sonra iş ararsin . Host formaları yada bilişim sektörü eleman açığı has saffada . Ilk az para alırsın sonra deneyim sertifikası aldıktan sonra aylık en az 2000 tl olur . Hem kendi mesleğin varsa bu işi de ek iş yada part time yaparsın . Yeter ki hedef olsun . Gerçekten konu başlığı bile insana heves veriyor ama bizim insanımız çabuk soğuyor. Ya ortamdan yada destek alamamadan . Yada öz güven eksikliğinden . Bir rus abd Li koreli kafaya bir şey koyarsa sabaha kadar uyumaz yapar . Biz ise onu siteden alıp işimize yarayani kullanmak ve helal olsun demek . Sonra sigara iddaya devam etmek. Bende böyle ilerde yazılım html hayali kurdum zamanımda . Ama chat met inat özgüven eksikliği beni soğuttu . Sanki hiç yaş geçmez genç kalcaz sandık . Lakin öyle degil. Hep tüketen mi yoksa üreten mi olalım . Bu soruyu kendimize sormak gerek . Sadece sanal degil her alanda yeteneğinizi keşfedilm. Ve en zor imkan ve destekle bile en iyisini yapmaya çalışalım ki zordan kolayı oluşturalım . Gün gelmiyor ki yurt dışından küçük çocuk yetenek ve yazılım haberi gelmesin. Bizde ise bıçaklı kavga okey idda haberi muhabbeti vs .
Haksız isem pm açık :)

• Beğen
Tepkiler: The melle, GDDR5 ve mehmettech
M@cros

M@cros

Üye
Yaşın küçük bu işin ucunu bırakma ilk önce para için yapma kendine hedef koy. Öncelikle ücretsiz siteler aç kodlarla uğraş . Blog haber vs . Sonra html php başlangıç ve java öğrenmeye başla . Hergün bir kaç kod ogrensen cok supersin. Bunu yıl olarak baz alırsan üç yıl sonra prof olursun . Ücretli kendi sitemi kurarsin . Sonra iş ararsin . Host formaları yada bilişim sektörü eleman açığı has saffada . Ilk az para alırsın sonra deneyim sertifikası aldıktan sonra aylık en az 2000 tl olur . Hem kendi mesleğin varsa bu işi de ek iş yada part time yaparsın . Yeter ki hedef olsun . Gerçekten konu başlığı bile insana heves veriyor ama bizim insanımız çabuk soğuyor. Ya ortamdan yada destek alamamadan . Yada öz güven eksikliğinden . Bir rus abd Li koreli kafaya bir şey koyarsa sabaha kadar uyumaz yapar . Biz ise onu siteden alıp işimize yarayani kullanmak ve helal olsun demek . Sonra sigara iddaya devam etmek. Bende böyle ilerde yazılım html hayali kurdum zamanımda . Ama chat met inat özgüven eksikliği beni soğuttu . Sanki hiç yaş geçmez genç kalcaz sandık . Lakin öyle degil. Hep tüketen mi yoksa üreten mi olalım . Bu soruyu kendimize sormak gerek . Sadece sanal degil her alanda yeteneğinizi keşfedilm. Ve en zor imkan ve destekle bile en iyisini yapmaya çalışalım ki zordan kolayı oluşturalım . Gün gelmiyor ki yurt dışından küçük çocuk yetenek ve yazılım haberi gelmesin. Bizde ise bıçaklı kavga okey idda haberi muhabbeti vs .
Haksız isem pm açık :)
Çok doğru demişsin.Bir işte iyi olmak için başarısızlık da gerekiyor.Ama biz bir sorun görünce hemen bırakıyoruz.Hep hazıra beklemekle olmuyor.Türkçe örnek kaynak bulmak zor.Az da olsa İngilizce bilmek şart.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Öyle güzel anlatmışınızki, hevesim 2kat arttı

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve hasan3472ty
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Çok doğru demişsin.Bir işte iyi olmak için başarısızlık da gerekiyor.Ama biz bir sorun görünce hemen bırakıyoruz.Hep hazıra beklemekle olmuyor.Türkçe örnek kaynak bulmak zor.Az da olsa İngilizce bilmek şart.

Evet ingilizceyi sevsek sevmesekte global iletişim aracı ingilizcedir . Ve böyle olmalı ki dünyada bir standart olmalı . Nasıl ki dünyanın her yerinde ezan arapça ise. Ingilizce sanal iş için önemli olsada hepsini bilmek önemli degil sonuçta exit edit kut paste sales finish vs gibi kelimeler yeterli . Ama işi ilerletirsek ve yabancı kişilerle ticaret edersek ingilizce iyi bilmek yada bir ortak şart .
Bir dil bir insandır . (Muhammed s.a.ws.)

• Beğen
Tepkiler: M@cros
greenmile

greenmile

Üye
Çalışın gençler çalışın ilerde rahat edebilmek için içinde bulunduğunuz zamanı çok iyi değerlendirin size abi tavsiyesi.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve hasan3472ty

Üst Alt